Google Buzz

Google Buzz

Google har holdt en pressekonference om det sidste nye skud på stammen Google Buzz, der er her tale om et nyt produkt der kan sammenlignes med sociale netværk som Facebook og Twitter. I systemet er integreret Google produkter, herunder Gmail.

Google Buzz vil vise en miniature af YouTube videoer og gøre det nemt at afspille disse, det vil også være muligt med Googles fotofremviser at bladre igennem foto og se dem hurtigt. Der vil endvidere være genveje til Gmail.

Google Buzz vil give mulighed for at sende beskeder privat og til grupper i brugerdefinerede grupperinger, det vil også være muligt at se realtime kommentarer i din almindelige inbox.

Google præsenterer Google Buzz som en Gmail funktion, en funktion som giver mange nye muligheder, Google lancerer samtidig tre nye mobil produkter til Buzz. Google Buzz kan tilgås fra f.eks. Iphone og Android enheder.

Google Buzz vil ifølge Google blive indekseret ved hjælp af din profilside på Google, der vil ikke blive gjort noget specielt for at give den højere placeringer i søgemaskinens resultatliste.

Hvis Google Buzz indekseres i sociale medier og i realtids søgeresultater, vil der være store muligheder i online markedsføringen af et website via disse markedsføringskanaler.

Alene det at have et organisatorisk online markedsføringsværktøj som åbner op for kommunikation med eksisterende kontakter, dette vil give mulighed for at strukturere en online markedsføring, der strategisk giver mulighed for at samle flere elementer i en og samme markedsføringsmodel.

En af grundlæggerne af Google, Sergey Brin udtaler efter test af Google Buzz, at han finder det fortrinligt og effektivt som redaktionel værktøj.

Google vil hurtigt kunne integrere funktioner fra forskellige Google programmer og tjenester, derved skabes mulighed for at flere brugere vil knyttes til Google, og virksomheder vil i sidste ende komme til at anvende disse tjenester, hvis de vil være på forkant med deres online markedsføring.

2 kommentarer til Google Buzz

Tilmelding nyheder