Google adwords hajer

Google adwords hajer

Moral i markedsføringsvirksomheder!

Google adwords hajer

I dag havde jeg en samtale med en af vores mindre kunder, som har en lokalpræget forretning i en af de større jyske byer, indehaveren har været SEO og Google adwords kunde hos os siden 2008.

Hun ringede i dag og fortalte at en virksomhed i København, der sælger Google adwords (Vi har navnet) havde ringet og fortalt hun ikke var at finde på Google adwords annoncer, når sælgeren søgte på hendes forretningsområde?

Hun fik fortalt af den ivrige sælger, det var vigtigt at brugerne kunne finde virksomhedens webside på relevante søgninger, hvilket de kunne hjælpe med? Ved at tilbyde en Google adwords kampagne på klikbasis. Hun fortalte at hun allerede annoncerede med Google adwords, men det kunne sælgeren ikke se når han søgte, hvilket han argumenterede med var meget vigtigt.

Hvorfor annoncere lokalt med Google adwords og Geo targeting?

Problemet er imidlertid at der er tale om en forretningstype, hvor kunderne skal besøge forretningen for at kunne gøre brug af de tjenesteydelser, der tilbydes. Dette afholder kunder i det meste af landet fra at kontakte denne virksomhed. Kunder i andre byer og landsdele vil handle i tilsvarende lokale forretninger, og derfor vil en landsdækkende Google adwords kampagne være spild af kundens penge, og dermed fordyre markedsføringsomkostningerne med ekstra markedsføring, der ikke skaber forretning for kunden under nogen omstændigheder.

Vi skal godt nok tjene penge på at sælge markedsføring i branchen, men vores kunder skal behandles ordentligt og ikke respektløst.

Google adwords skal som udgangspunkt altid tilpasses den enkelte virksomhed og dens behov, hvilket vil sige at virksomhedens målgruppe skal identificeres – og på baggrund heraf sammensættes en markedsstrategi, som sikrer virksomheden flere kunder og vækst.

Vi har løst denne opgave og tilsvarende kunders Google adwords annoncering ved at tilpasse med geo targeting, hvilket betyder at der specifikt er opsat geografiske grænser for visning af annoncen, den aktuelle annonce vises kun til brugere indenfor et lokalt og specificeret område, hvilke forhindrer at kunder over hele landet sidder og klikker på Google adwords annoncer for den lokale frisør i xkøbing.

At sælge landsdækkende eller verdensdækkende Google adwords annoncering til f.eks. en lokal frisørbutik, glarmester, vinduespudser, vvsmand og lignende forretningstype er det rene vanvid.

Tilmelding nyheder