Google adwords editor

Google adwords editor

Google adwords editor er et fremragende værktøj, som Google stiller gratis til rådighed til sine adwords kunder.

Adwords editor fra Google til Google adwords redigering

Vi har haft fornøjelsen af at teste dette værktøj et stykke tid, og kan på baggrund heraf kun klart anbefale og fremhæve de mange muligheder og gode faciliteter, der er ved at kunne håndtere mange konti i en offline version, dette kombineret med mulighed for at flytte kampagner fra en brugerkonti til en anden, hvilket vi har benyttet en del, når en kunde ønskede at flytte en hel kampagne fra en konti til en anden.

Hvad er en Adwords editor?

Awords editor er et program der downloades til en lokal computer, her kan Google adwords konti redigeres i offline tilstand og efterfølgende synkroniseres med Google adwords kontoen, når tilpasninger og justeringer har fundet sted.

Adwords editor og dens klare fordele

  • Kampagnestyring i offline tilstand
  • Kampagner kan klargøres og uploades på et specifikt tidsrum. ( En salgskampagne kan produceres flere dage før den skal sættes i drift og uploades på det aktuelle tidspunkt uden at skulle sætte kampagner på pause etc.)
  • Flytte aktiviteter imellem de enkelte kampagner, annoncegrupper.
  • Import af arkiver mv.

Adwords editor er et rigtigt godt værktøj, som Google stiller til rådighed til sine kunder, vi kan kun give det vores bedste anbefalinger.

Læs mere om Googles adwords editoren her  http://www.google.com/intl/en/adwordseditor/

Tilmelding nyheder