Menu Luk

Leg med Google adwords

Google adwords giver mulighed for at eksperimentere med sin online markedsføring, her kan der hurtigt testes sider, ideer, annoncetekster, budskaber mv.

Man kan prøve at være aggressiv i sin annoncering, gå efter kunder via provokation, man kan være mere ydmyg i sine budskaber, og se om disse passer bedre ind i en egentlig målgruppe for virksomhedens produkter.

Ved f.eks. at anvende en A B splittest, dette er en facilitet som Google tilbyder sine kunder, her kan der køres med Google adwords annoncer, og på baggrund af den valgte annoncering, kan man sammensætte disse med forskellige landingssider, med forskelligt budskab til de kunder der klikker sig ind via Google adwords annoncen.

I markedsføring er der ikke en facitliste til forbrugeren, personer er ikke stereotype, og har ikke identiske opfattelser af verden og universet, her er der store afvigelser, kombineret med interesseområder, ydre påvirkninger, hvilket igen betyder at der inde for selvsamme målgruppe kan være store afvigelser på hvordan et reklame budskab opfattes af det enkelte individ.

Ved at sprede sin tilgang til et marked med differentieret markedsføring, opnås en større gennemslagskraft på markedsføringen med Google adwords, og da det er forholdsvis let at arbejde med annoncer kontra landingssider i adwords programmet, er det ligeledes en hurtig måde at afprøve sine forskellige indgange til markedet, hvilket i sidste ende betyder bedre udnyttelse af sit markedsføringsbudget i sin online markedsføring.

Posted in Google Ads