Google Adwords Arkiv - Online Marketing Blog

Google Adwords

Google Adwords optimering

Google Adwords optimering

Google Adwords optimering giver mere online markedsføring til samme pris.

At opsætte en Google adwords kampagne er ikke særligt svært, men at få den optimeret, således der kommer kvalitetsklik og dette til den laveste pris, det er kunsten.

Google adwords er indrettet således at priserne afstemmes efter kvaliteten på landingssiden, jo bedre annoncen og tekstindholdet svarer til den side annoncen henviser til jo højere quality score.

Googles quality score system er logisk, at få besøgende fra en… Læs mere

Google adwords hajer

Google adwords hajer

Moral i markedsføringsvirksomheder!

I dag havde jeg en samtale med en af vores mindre kunder, som har en lokalpræget forretning i en af de større jyske byer, indehaveren har været SEO og Google adwords kunde hos os siden 2008.

Hun ringede i dag og fortalte at en virksomhed i København, der sælger Google adwords (Vi har navnet) havde ringet og fortalt hun ikke var at finde på Google adwords annoncer, når sælgeren søgte på hendes forretningsområde?

Hun… Læs mere

Google adwords editor

Google adwords editor

Google adwords editor er et fremragende værktøj, som Google stiller gratis til rådighed til sine adwords kunder.

Vi har haft fornøjelsen af at teste dette værktøj et stykke tid, og kan på baggrund heraf kun klart anbefale og fremhæve de mange muligheder og gode faciliteter, der er ved at kunne håndtere mange konti i en offline version, dette kombineret med mulighed for at flytte kampagner fra en brugerkonti til en anden, hvilket vi har benyttet en del,… Læs mere

Google tester drop down menu i Google adwords

Google tester tester drop down menu i Google adwords

Google adwords tester drop down menu i topliste resultatlisten, dette foregår på udvalgte IP adresser på det amerikanske marked, der testes i øjeblikket med denne funktionalitet, hvor en drop down menu anvendendes på de øverste visningsfelter i resultatlisten på Google adwords, ved at klikke på disse åbnes der for yderligere top annoncer med sponserede links, hvilket indebærer en væsentlig forøgelse af Google adwords i toppen af søgeresultaterne.

Om… Læs mere

Google adwords brug af varemærker i søgninger

Google adwords brug af varemærker i søgninger

Ifølge en artikel i dag i Børsen får Google fremover mulighed for at acceptere annoncer på tredjeparts varemærker, dette gælder også registrerede varemærker.

Det skyldes en EU dom, som giver Google ret til at sælge annoncer med mærkevare specifikke betegnelser i søgeordene.

Louis Vuitton-retssagen er baggrunden for EU sagen. Der er tale om en sag der for otte år siden blev afgjort i Frankrigs højesteret, hvor Google tabte sagen om brug af tredjeparts… Læs mere

Google adwords første skridt i SEO

Google adwords første skridt i SEO

Når man begynder at planlægge sin Internetstrategi, og gerne vil være synlig på nettet melder sig de forskelige metoder og muligheder sig ret hurtigt, ”Skal jeg vælge banner annoncer? Eller Seo? Eller Google adwords?” det er helt naturligt at man i sin markedsføringsplanlægning afsøger mulighederne på markedet for maksimal udbytte af sine annoncekroner.

Hvorfor siger vi nu! at Google adwords er første etape på den lange vej i sin markedsføringsstrategi? Det skyldes at Google… Læs mere

Google markedsandel

Google har en markedsandel på 75 % af betalte annoncer.

Google sidder i dag på 75 % af markedet for betalte annoncer på søgemaskinerne, Google adwords er manges første valg når der skal vælges marketingskanal i virksomheden.

Stigningen er støt og roligt steget de sidste år, Yahoo og Bing sidder på de næste placeringer, med Yahoo med ca. 20 % og Bing med 5 %.

Tendensen er klar, også herhjemme, mange har opdaget det at være med i den lokale… Læs mere

Google adwords

Leg med Google adwords

Google adwords giver mulighed for at eksperimentere med sin online markedsføring, her kan der hurtigt testes sider, ideer, annoncetekster, budskaber mv.

Man kan prøve at være aggressiv i sin annoncering, gå efter kunder via provokation, man kan være mere ydmyg i sine budskaber, og se om disse passer bedre ind i en egentlig målgruppe for virksomhedens produkter.

Ved f.eks. at anvende en A B splittest, dette er en facilitet som Google tilbyder sine kunder, her… Læs mere

Google adwords landing pages

Google adwords landing pages udformning og brug

Fantasien har næsten ingen grænser, når der opsættes Google adwords kampagner hos de forskellige virksomheder over det ganske land i dag. Virksomhederne arbejder kreativt og følger alle de gode råd fra både Google adwords teamet, og de forskellige virksomheder der tilbyder opsætning af Google adwords kampagner til sine kunder.

Google adwords kampagner skal have landing pages

Der skal være kort vej fra klik til handling på virksomhedens annonce på søgemaskinen, da brugeren skal… Læs mere

Google adwords og landing pages

Google adwords – landing pages for at holde en lav klikpris.

Her er der tit tale om ting man selv kan udføre i virksomheden, når der optimeres imod bestemte nøgleord, som er vigtige annonceparametre i forbindelse med annonceringerne på Google.

Ved at undlade dette får man typisk en lavere quality score og derved fordyrer man sin annoncering og placering i annonceblokkene på søgemaskinerne.

Ved at anvende simple midler og få opsat korrekte landing pages, med relevant information i forhold til… Læs mere

Tilmelding nyheder