Finne taget med bukserne nede!

Finne taget med bukserne nede!

Google steet view har ifølge flere pressetjenester taget en finne med bukserne nede i sin have, der er tale om et billede der ikke burde have været lagt ud i forbindelse med Google street view introduktionen i Finland. Billedet stammer fra et villakvarter i den nordfinske by Rahee, hvor manden angiveligt sidder med bukserne nede om anklerne og hygger sig.

Ifølge forlydender vides det ikke om manden blottede sig til ære for fotograferne – eller der var tale om han foretog en naturlig proces på naturens vegne, det finske politi er sat på sagen og vil undersøge om Google med Google street view fotografierne har overtrådt den finske lovgivning på området.

Det finske datatilsyn har travlt med at behandle klager om krænkelse af privatlivet, efter at Google Street View gjorde sit indtog.

Vores norske brødre har også haft nogle spændende episoder i forbindelse med Google street view indtog i det norske. Der vises flere steder at Google street view vognen bliver jagtet af to nordmænd i dykkerdragter. Der var vist tale om en happening, hvor de havde ventet på denne jagt, og en af de mere muntre episoder.

Tilmelding nyheder