Facebook markedsføring

Facebook markedsføring

Er det nødvendigt i virksomhedens online markedsføring at være med på Facebook? Hvis man ønsker en bred markedsføring, og gerne vil have brandet sin virksomhed eller produkt, er det en god ide at købe markedsføring og annoncer på Facebook, dette er et godt supplement til den traditionelle online markedsføring og øvrige annoncering.

Facebook er et af verdens mest besøgte websteder, de overhalede i sidste uge Google som det mest besøgte websted ifølge Hitwise.com

Hvis man ser på hvor mange der anvender Facebook i Danmark alene, så er der tale om mere end 2.000.000 brugere, og der kommer hele tiden nye til. Man kan med sin annoncering nå ud til 400.000.000 brugere på verdensplan, hvis ens produkter eller brand er egnet hertil.

Mange brugere besøger Facebook dagligt, mange endda flere gange om dagen for at være opdateret, derfor vil annoncering på Facebook give mulighed for at få fat i de brugere der bruger meget af deres tid her.

På Facebook er det muligt at annoncere med banner reklamer, hvilket er et godt redskab til specielt branding af produkter eller virksomhed.

Man kan vælge flere modeller i markedsføringen på Facebook, det er muligt at betale pr. klik (CPC) eller pr. visning (CPA)

Det er muligt at målrette sin online markedsføring til relevante målgrupper, her er det muligt at selektere brugergrupper demografisk, hvilket giver mulighed for at målrette sine annoncer til f.eks. forskellige aldersgrupper, køn og civilstand mv.

Det er muligt at indsætte et billede i annoncen, for at give den større værdi i forhold til brugergruppen.

Vi hjælper dig gerne med opsætning af en markedsføringskampagne på Facebook, du er altid velkommen til at kontakte for et godt tilbud.

Læs mere om markedsføring på Facebook

Tilmelding nyheder