E handel virksomhedsovervejelser

E handel virksomhedsovervejelser

Mange virksomheder tøver stadig med om de er parate til at koble et ekstra led på deres forretning, de har måske allerede en butik med et vareudvalg som sælges direkte til kunder igennem denne, og derfor bruges det meste af energien på at markedsføre og få solgt sine produkter igennem sin detailbutik.

E handel en mulighed.

E handel er måske det ekstra ben som giver omsætningen et løft i virksomheden, varerne er jo allerede i forretningen, så ud fra varesortiment og lager logistik skulle den ekstra ressource som e handel kræver være begrænset til opsætning af en funktionsdygtig webshop løsning og en søgemaskineoptimering af denne.

Der skal for at få en e handelsløsning op at stå foretages indkøb af et shopsystem, eller bruge et system på et etableret webhotel, det skal være let at sætte op, og nemt at arbejde med i dagligdagen i forretningen og søgemaskinevenligt.

Til denne opgave finder der mange forskellige løsningsmodeller, i ligeså mange forskellige prisklasser.

E handels shop, hvad skal jeg vælge?

Her er det vigtigt, at vælge rigtigt første gang, der er simpelthen ikke tid til et dårligt shopsystem, ved at vælge forkert startes e handelen på et forkert grundlag, nemlig i en løsning, hvor man er nød til at købe og betale for de brugere der ønskes ind på websitet med f.eks. Google adwords og andre reklamer, det er principielt en god ide at anvende reklamer, men shopløsningen skal også kunne være søgemaskinevenlig, således der kan hentes organisk søgemaskinetrafik ind. Denne trafik som man ikke betaler for, kaldes også venstre sides trafik, relateret til det er i resultatlisten denne søgning vises på et givent søgeord, som brugerne anvender i deres søgen på søgemaskinen.

Derfor er den hurtigste metode til en god start på e handel, at bruge et bureau som rådgiver i hele procesforløbet, hvilket sikrer dig som kunde den bedste løsning fra start.

Når vi rådgiver i sådanne situationer vil kunderne nyde godt af den ekstra sikkerhed, der ligger i at anvende en virksomhed der er til daglig arbejder med systemrådgivning, udarbejdelse af software specifikationer og programmering – tre faktorer som gør din shopløsning rentabel allerede fra den første dag den kommer online.

Står du og overvejer at gå i luften som den nye e købmand er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Læs om online strategi og analyse af markedsføringsmuligheder

Tilmelding nyheder