Annoncering og markedsføring på Internettet

Annoncering og markedsføring på Internettet

Mange annoncer, specielt når det gælder Google adwords anoncering og online markedsføring, ligner i stor grad hinanden, der er tale om mere eller mindre fantasiforladt tilgang til annonce mediet, uagtet at f.eks. Google adwords giver rig mulighed for at kunne slippe fantasien løs, og teste meget bredt med annonceringsflader og slogans etc. Herved kunne skabes kreative annoncer der tiltrækker brugerne udover standardfraser, og annonceringstekster andre allerede bruger.

Hvis man som annoncør gør som alle andre, dvs. ikke skiller sig ud fra mængden, vil annoncerne glide sammen i en pærevælling. Hvor den enkelte forretning ikke kan skilles ud fra en anden, salget vil typisk gå til den tilfældige virksomhed, dem der lige har sin Google adwords kampagne vist i en søgning når der søges efter et produkt.

Kreativ markedsføring kræver en lidt skæv tilgang til annoncemediet? Hvor kan der annonceres? Er det muligt at skaffe gratis omtale? Kan den gratis omtale kombineres, således der annonceres samtidig med denne omtale? Hvis dette er muligt kan der tilrettelægges en strategi for sin online markedsføring, der er større end en enkelt Google adwords kampagne alene.

Mange virksomheder overser eller forstår ikke hvorledes en sådan effekt kan sættes i gang, derfor kører de konsekvent i samme rille når markedsføringen skal tilrettelægges, mange gange er det ikke et spørgsmål om økonomiske ressourcer i virksomheden, men snarere om kreativ tilgang og viden til annoncemediet, samt de muligheder der er for profilering og branding af sin virksomhed på Internettet.

Markedsføringsfolkene i virksomheden skal ikke bare skrive annoncer, men mere tænke tanker og muligheder i markedet, skabe nye kreative markedstilgange, bruge de forskellige annoncemedier som værktøjer til at opnå de ønskede målsætninger, herved vil der åbne sig nye spændende muligheder for at kunne skille sig ud fra mængden, hvis dette mål opnås, er det første skridt på vej i virksomhedens branding og markedsføringsstrategi.

Så i stedet for kedelige ensartede annoncer, slip kreativiteten løs og skab din egen profil på Internettet, midlerne kan være, SEO, Google adwords, banner annoncering, Twitter, Facebook, TV reklamer og presse dækning.

Læs mere om branding af virksomheder og Google adwords hvad kan jeg forvente

Tilmelding nyheder