marts 2012 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: marts 2012

Google Panda

Google Panda 3.4 er live

Google har via Twitter d 23.03.2012 oplyst at Google Panda update 3.4 er udrullet. Denne opdatering har til formål at kunne identificere lavkvalitets hjemmesider og placerede sider med relevant indhold højere i de organiske søgninger på Google.

Google oplyser at ca. 1.6 % af alle søgninger vil blive påvirket af denne algoritme.

Det er begrænset hvor meget information, der er sluppet ud om det rent indholdsmæssige i Google Panda update 3.4, udover det der fremgår… Læs mere

iPad 3 markedsføres med vildledende reklame

iPad 3 markedsføres med vildledende reklame

Den danske forbrugerombudsmand ser nu på markedsføringen af den nye iPad 3 fra Apple og det markedsføringsmateriale, der er udarbejdet i forbindelse med introduktionen af den nye iPad 3, som lige er kommet på det danske marked.

I annoncematerialet fremgår det specifikt, at der er tale om den nye iPad 3 kan anvendes sammen med G4 teknologien.

Forbrugerombudsmanden anbefaler at købere af den nye iPad 3 forlanger nedslag i prisen hos forhandleren eller hæver… Læs mere

Søgemaskineoptimering – uautoriseret linkcloaking

Søgemaskineoptimering – uautoriseret linkcloaking

Er du et muldyr for linkcloakere?

Online markedsføring og søgemaskineoptimering af et website, i den moderne verden, består i sin grundkonstruktion af god onsite programmering, et godt tekstfundament, en god linkstruktur på websitet og ingen duplicate content.

Disse elementer kan webstedets ejer, programmør eller SEO pusher tilpasse uden de store problemer.

Når sitet er søgemaskineoptimeret onsite, så det spiller 100 %, kommer næste fase, nu skal der skaffes links til websitet.

Da de fleste mennesker sjældent… Læs mere

Søgemaskineoptimering! Er din virksomhed gearet til det

Søgemaskineoptimering!  Er din virksomhed gearet til det?

Vi udfører mange test og opgaver indenfor søgemaskineoptimering, udarbejder rapporter til store som små virksomheder, der ønsker en professionel gennemgang af deres website, således de kan udføre søgemaskineoptimering på et højt niveau og derved forbedre sites placeringer på søgemaskinerne.

Mange virksomheder, specielt store virksomheder køber store dyre SEO rapporter, bestiller efterfølgende rådgivning og møder med de berørte personer, marketingfolk og projektledere. Dette er alt sammen lige efter bogen, virksomheden ønsker… Læs mere

Twitter sælger brugernes personlige beskeder videre

Twitter sælger brugernes personlige beskeder videre

Twitter sælger brugernes beskeder videre til et marketingfirma DataSift, ifølge Pol.dk.

Brugerne af det sociale netværk Twitter forventer at deres beskeder slettes efter en uge, hvor disse normalt forsvinder fra søgninger, men det er tilsyneladende ikke tilfældet. Det ser ud som om disse data anvendes i anden sammenhæng og anvendelse til andre formål.

Formålet er tilsyneladendeat  analyse brugeradfærd af dataudtræk, som giver mulighed for at finde flere markedsføringselementer og mønstre i brugerdata… Læs mere

Tilmelding nyheder