februar 2012 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: februar 2012

Google bekræfter panda update 3.3

Google bekræfter panda update 3.3

Google bekræfter af de har foretaget justeringer i deres algoritmer på søgemaskinen, og har samtidig annonceret 40 nye specifikke justeringer.

Google Panda 3.3 opdateringen

Det er efterhånden et års tid siden vi første gang hørte om fænomenet Google Panda, her var Googles intension af få skabt en algoritme, der forbedrede søgekvaliteten på søgemaskinen i deres organiske søgeindeks.

Google beskriver opdateringen 3.3 som en justering af panda algoritmen, som skulle gøre systemet mere præcist og have… Læs mere

Content marketing

Content marketing

 

Content marketing er begyndt at vinde indpas i mange små og store virksomheder i den evige jagt på nye kunder og forretningsmuligheder.

Content marketing kan betegnes som markedsføring ved brug af information, som kan engagere sine kunder, samtidig med der er en bevist online markedsføringsstrategi bag.

Ved at levere indholdsmæssigt materiale til sine brugere, så skabes der  relationer imellem brugere og virksomheden. Der opnås en øget synlighed overfor forbrugerne og mulighed for at få flere nye… Læs mere

NemID trojaner

NemID trojaneren

I forbindelse med afsløringen af spionsoftwaren, der kan aflure dine login når du logger ind med din NemID, foreslår NETS, at der anvendes et plugin, som er udarbejdet af Finansrådet og CSIS, og som kan tjekke for denne trojaner, der ikke kan findes med traditionel antivirus programmel.

NemID trojaneren kommer ind på din computer fra en helt almindelig hjemmeside, der har fået installeret denne virus, legitimt eller ved hackning. Dette gør potentielt alle hjemmesider sårbare og dermed… Læs mere

Google privacy regler under lup af myndigheder

Google privacy regler under lup af myndigheder

Den 1. marts vil Google ændre sin privacy politik, således at brugerne ved at godkende retningslinjerne et sted har godkendt dem på alle Googles tjenester.

Ved at godkende de nye retningslinjer, så vil Google have mulighed for at køre data sammen på tværs af tjenesterne. Det er her myndighederne i henholdsvis USA og EU ser risikoen for at privatlivets fred overtrædes.

Elektonic Privacy informationscenter – har anmodet retten om at sætte den… Læs mere

Online markedsføring med spam email

Online markedsføring med spam email

Når man ikke vil høre, så må man føle!

Jeg modtog her til formiddag en spam email fra en virksomhed med et godt tilbud om at kunne købe foto mv. til fordelagtige priser, og der var tale om et helt unikt set up mv.

Jeg så på mailen, og tænkte jeg ville give virksomheden et kald, og fortælle dem, at de var på glatis i forbindelse med virksomhedens markedsføring via uopfordret email, hvilket normalt takseres… Læs mere

Joomla 2.5 evaluering

Joomla 2.5

Efter migrering fra først Joomla 1.5 til Joomla 1.7 gik turen som tidligere beskrevet over til Joomla 2.5, som er det sidste nye skud på stammen fra Joomla teamet.

Nu har sitet kørt en lille uges tid, og det er tid til den første evaluering.

Systemet har fungeret optimalt, der har ikke været problemer med de forskellige extensions og funktioner, der er tilknyttet sitet.

Joomla 2.5 er en direkte efterfølger til Joomla version 1.7, og i det nye… Læs mere

Google står til en bøde på $ 660.000 ved en fransk domstol

Google står til en bøde på $ 660.000 ved en fransk domstol

Google står til en bøde på $ 660.000 ved en fransk domstol. Det sker efter en afgørelse om, at selskabet har misbrugt sin dominerende stilling i forbindelse med Google maps, hvor denne tjeneste udbydes gratis til sine brugere.

Sagen er rejst på baggrund af en klage fra Bottin Cartographes mod Google Frankrig og dets moderselskab, Google inc. For misbrug af dominerende stilling ved at tilbyde gratis kortlægningstjenester til… Læs mere

Google Apps forbydes i det offentlige i Norge

Google Apps forbydes i det offentlige i Norge

Ifølge flere medier har det norske datatilsyn krævet at brug af Google Apps ophører hos offentlige myndigheder.

Problemet er ifølge datatilsynet, at Google ikke leverer tilstrækkelig information, om hvorledes data opbevares.

Endvidere mener datatilsynet, at Google ikke lever op til databeskyttelsesreglerne vedrørende persondata.

Google testen er foregået i den norske by Narvik, hvor det efter en beslutning, om at byrådet skulle gå over til Google Apps til e mail opstod  tvivl… Læs mere

Tilmelding nyheder