januar 2012 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: januar 2012

Søgemaskineoptimering der kan give bagslag

Søgemaskineoptimering der kan give bagslag

Jeg troede ikke mine egne øjne da vi gennemgik en ny kundes website i forbindelse med søgemaskineoptimering i denne uge.

Der er tale om en mellemstor virksomhed, hvor der har været fokuseret på branding og markedsføring på internettet igennem længere tid. Virksomheden har tidligere brugt professionel hjælp fra en SEO virksomhed, som har forsøgt sig med optimering af websitet, hvilket ikke har givet de ønskede resultater.

Problemet med den optimering virksomhed X har anvendt har… Læs mere

Joomla version 2.5

Joomla version 2.5

Så blev det tid til at sætte Joomla 2.5 versionen op på vores website. Det var en noget nemmere omgang end migreringsprocessen fra Joomla 1.5 til Joomla 1.7 versionen, som gav en del bøvl med forskellige extensions, som ikke var fuldt ud kompatible med den nye Joomla version.

Det er vigtigt at holde sine versioner opdateret i forhold til sikkerhedsproblemer og andre elementer, som kan skabe problemer for et website med manglende funktioner mv.

Det store problem… Læs mere

Joomla 1.7 migrering

En Joomla 1.7 migrering er tilendebragt

Efter længe at have gået rundt som katten omkring den varme grød, så var der ingen vej tilbage for en opgradering af vores hjemmeside, som lå på Joomla 1.5 versionen.

Problemet med en opdatering fra den gamle version af Joomla 1.5 – består i der er tale om en migrering – og ikke en ikke traditionel opdatering af systemet med de efterhånden mange extensions, der igennem tiden er installeret.

De nye extensions som er… Læs mere

Søgemaskineoptimering 2012

Søgemaskineoptimering 2012

Søgemaskineoptimering og markedsføringstendenser ændrer sit i takt med tiden, det ser ud til at der sker nogle væsentlige ændringer i den måde, der skal foretages søgemaskineoptimering på i det kommende år. Disse ændringer i søgemaskinerne vil få mærkbar betydning for mange website-ejere, der allerede er i fuld gang med den organiske søgemaskineoptimering og online markedsføring.

Den personificerede måde at håndtere søgeresultater på er i fuld gang, og med yderligere justeringer på Google i forbindelse med Google Search,… Læs mere

Tilmelding nyheder