december 2011 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: december 2011

Online Marketing ønsker alle en glædelig Jul

Julen 2011

 

Vi ønsker vores samarbejdspartnere, kunder og læsere af vores blog en glædelig Jul.

Det har været et forrygende år indenfor online markedsføring og søgemaskineoptimering, der er kommet mange nye kunder til fra ind- og udland. De nye kunder spænder fra onlineshops til store multinationale selskaber med et fælles ønske, at få optimeret deres onlineforretning, således der kommer flere kunder fra søgemaskinerne.

Mange virksomheder er idag blevet klar over den digitale tilstedeværelse er det vigtigste element i moderne… Læs mere

Markedsføring i Sociale medier

Markedsføring i Sociale medier

Forbrugerombudsmanden har sendt et udkast om markedsføring i sociale medier til høring, med høringsfrist d. 19. december 2011.

Udkastet om markedsføring i disse medier er udarbejdet af de nordiske forbrugerombudsmænd, og skal skabe klarhed over, hvordan de almindelige regler for markedsføring gælder i de sociale medier.

Der foreligger et fælles nordisk udspil med et udkast til et fælles standpunkt i forhold til markedsføring i sociale medier.

Udspillet kommer, som en naturlig proces i forlængelse af at… Læs mere

SEO No Cure no Pay

SEO No Cure No Pay

Vi har I gennemsnit 8–10 forespørgsler om måneden om søgemaskineoptimering og online markedsføringsopgaver på No Cure No Pay basis, men størstedelen af forespørgslerne bliver aldrig udmøntet i egentlige aftaler.

Hvorfor?

Typisk er virksomheder, der søger efter No Cure No pay SEO løsninger ude efter at opnå en fordel ved at kunne købe den helt store søgemaskineoptimeringsløsning, og komme hurtigt i mål med sin online markedsføring, og derved opnå øget salg. Alt sammen… Læs mere

Tilmelding nyheder