juli 2011 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: juli 2011

SEO pakke

SEO pakke

Mange virksomheder er i dag i vildrede, når de skal have opjusteret deres online markedsføring. Hvad skal jeg vælge? Er det søgemaskineoptimering og en SEO pakke? Er det Google adwords, eller er det annoncering igennem netværkspartnere?

Vi får dagligt stillet dette spørgsmål fra mange nye potentielle kunder, svaret er – at det ene ikke udelukker det andet. Der skal i dag satses på flere fronter i virksomheders online markedsføring. Det er ikke nok ensidigt at… Læs mere

Skypechat på Facebook

Skypechat på Facebook

Grundlæggeren af Facebook, Mark Zuckerberg, har de sidste dage udtalt sig til pressen med information om at virksomheden i dag ville præsentere en helt epokegørende nyhed til Facebook.

På en pressekonference hos Facebooks hovedkontor i Palo Alto, Californien præsenterede han så  i dag den store nyhed, som er en Skype integration med mulighed for at brugerne på Facebook kan foretage videochat med hinanden.

Der skal installeres et plugin, som giver mulighed for at bruge… Læs mere

Markedsføring og kuponer

Markedsføring og kuponer

Nu er det tilladt at udstede rabatkuponer i markedsføringssammnhæng, der giver eksklusivret til et produkt. Den første juli 2011 er reglerne ændret for markedsføring og kuponer i forbindelse med virksomheder markedsføring af produkter.

Man må nu stille betingelser for anvendelsen af kuponer, det er nu tilladt at forlange, der skal bruges en kupon for at opnå rabatten til et givent tilbud, hvilket tidligere betød en bøde for overtrædelse af markedsføringsloven. Det er ligeledes blevet tilladt at udbyde… Læs mere

Tilmelding nyheder