juni 2011 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: juni 2011

Google+

Google+

Hvis du undrede dig forleden da du brugte Google “og så noget”, som ikke tidligere var på skærmbilledet, ja, så var der sket ændringer i toppen af siden, hvor der vises en sort bar øverst i skærmbilledet.

Hvad er Google+ så for noget?

Google vil tilbage på den sociale bane. De har tidligere prøvet med Google Wave og Buzz, men disse netværk stoppede ret hurtigt igen efter introduktionen.

Google vil ifølge en blogpost på deres officielle blog ændre den… Læs mere

Reputation management hitter for tiden

Reputation management hitter for tiden

Sjældent har vi haft så mange forespørgsler på reputation management som i maj og starten af juni.

Reputation management er i høj grad blevet en del af virksomheders online omdømmepleje, tidligere var det tit forbundet med få virksomheder og mange enkeltpersoner, der var havnet i en situation hvor søgemaskinerne flød med dårlig omtale af dem.

I sådanne situationer er der mange, som igennem tiden har tyet til brug af reputation management for at få… Læs mere

EU ser kritisk på ny Facebook funktion

EU ser kritisk på ny Facebook funktion

Eu er ikke ligeså begejstret over det sidste nye på Facebook funktioner som Facebook er.

Når der i dag skal markedsføres sociale tjenester, det gælder store som små tjenester skal der ske udvikling, således at online markedsføringen sker hurtigt og smertefrit og helst uden de helt store markedsføringsomkostninger.

Facebook har ry for at være i front når det drejer sig om kontroversielle holdninger til sin brugerskare og deres rettigheder vedr. privatliv.

Nu er… Læs mere

Søgemaskineoptimering er et parameter i Online Markedsføring

Søgemaskineoptimering er et  parameter i Online Markedsføring

Som vi tidlige har beskrevet, er søgemaskineoptimering i dag et af de allervigtigste parametre i virksomheders online markedsføring. På Search Engine Land beskriver Danny Sullivan det periodiske system indenfor søgemaskineoptimering.

Grunden til at anskueliggøre det på denne måde skyldes, der stadig er en vis mystik omkring søgemaskineoptimering og de metoder, der ligger til grund for placeringer i søgemaskinernes indeks på en given søgning.

Søgemaskineoptimering er en god ting for et website

Som… Læs mere

Tilmelding nyheder