april 2011 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: april 2011

Iphone indsamler persondata uden brugernes viden

Iphone indsamler persondata uden brugernes viden

Det er kommet frem at iPhone indsamler persondata når en den er tændt, det gælder uanset om funktionaliteten med område lokationer er slået fra.

Ifølge flere amerikanske medier drejer sagen sig om Apples produkter iPhone og iPad, der gemmer oplysninger om brugeren og dennes færden.

Disse data kan kopieres direkte ind på en computer under synkronisering, hvilket giver mulighed for andre personer, som har adgang til en brugers computer kan indhente informationer om… Læs mere

Google mobilsøgninger

Google en gigant inden for mobilsøgninger

I begyndelsen af 2008 begyndte Google ingeniørerne i Mountain View at bemærke en ny form for trafik i søgemaskinens logfiler, det de så “var begyndelsen på iPhone æren“, der begyndte at komme flere og flere søgninger fra netop mobiltelefoner.

Søgninger på mobilen i dens spæde barndom

Mobiltelefoner er mindre praktisk at foretage søgninger på, det skyldes den mindre skærm, mindre tastatur, hvilket stod i modsætning til det Google altid praler af,… Læs mere

Google Analytics V5

Google Analytics V5

I forbindelse med den sidste version af Google Analytics V5, har Google lanceret et pilot projekt i begrænset omfang. Her er der nye muligheder med rapporter, der giver marketing afdelingen værdifuld viden om brugerne i forbindelse med den måde de interagere på, når de besøger websitet.

Konvertering er nøgleordet, som er et vigtigt parametre i forbindelse med Google Adwords kampagner, hvor annoncen helst skal munde ud i en action i form af et køb eller signup.… Læs mere

Google Adwords optimering

Google Adwords optimering

Google Adwords optimering giver mere online markedsføring til samme pris.

At opsætte en Google adwords kampagne er ikke særligt svært, men at få den optimeret, således der kommer kvalitetsklik og dette til den laveste pris, det er kunsten.

Google adwords er indrettet således at priserne afstemmes efter kvaliteten på landingssiden, jo bedre annoncen og tekstindholdet svarer til den side annoncen henviser til jo højere quality score.

Googles quality score system er logisk, at få besøgende fra en… Læs mere

Google Panda Update ruller ud Internationalt

Google Panda Update ruller ud Internationalt

Som vi har beskrevet tidligere, så ændrede Google sine algoritmer i februar måned under betegnelsen Google panda Update, på mange blogs og fora går denne opdatering under navnet “farmer update”, hvilket skulle ses sammen med det var typisk sider med ringe kvalitet og linkfarme, der hovedsagligt fik klø af Googles nye opdatering.

Google ønsker at levere reelle og relevante søgeresultater til sine brugere, hvilket vil give den enkelte bruger den bedste oplevelse… Læs mere

Google Street view stopper i Tyskland

Google Street view stopper i Tyskland

Tyskland har godkendt brugen af Google street view i en netop afsagt kendelse fra domstolen, hermed er metoden med Google lovligt kan fotografere gader og stræder lovlig  jvnf. tysk lovgivning.

Google fravælger Tyskland

Efter en lang kamp i det tyske retssystemet, og  hvor mange tyskere samtidig har anmodet Google om at få fjernet de optagelser, der er foretaget af deres huse og veje med begrundelsen, at de ikke ønsker deres… Læs mere

Google risikerer sagsanlæg

Google risikerer sagsanlæg

Google er kommet i de amerikanske konkurrencemyndigheder søgelys. Googles dominerende stilling på markedet giver anledning til der skal ses på søgemaskinegiganten, og den dominerende profil Google indtager med sin søgemaskine.

U.S. Federal Trade Commission (FTC), har sammen med det amerikanske justitsministerium det overordnede ansvar med regler for markedsføring og fri konkurrence på markedet, de skal sikre at konkurrencelovgivningen overholdes.

Ifølge Bloomberg, er der her tale om en sag, der kan ligestilles med sagen som Microsoft fik på… Læs mere

Seo tekster – tips og ideer

Seo tekster – tips og ideer

Det skrevne sprog har altid været essentielt i forhold til kommunikation imellem mennesker.

Tekstskrivning er lige så meget en kunstart, som det er en færdighed hos det enkelte individ. Derfor er det i takt med udviklingen af internettet, kulturen om online markedsføring og udbredelse af reklamebudskaber via internetmedier blevet mere og mere vigtigt at have det rette budskab til sine brugere i disse medier.

Hvad skal der til for at tilfredsstille de forskellige aktører,… Læs mere

Google lukker i Europa efter nyt EU direktiv

Google lukker i Europa efter nyt EU direktiv

Ifølge en blogpost på Google officielle blog lukker Google alle aktiviteter i Europa d.d. herunder den verdenskendte søgemaskine. Ledelsen har forsøgt at få omstødt det såkaldte cookies direktiv, som EU indfører d. 25. maj 2011. Cookie direktivet træder i kraft for at beskytte privatlivet hos den enkelte bruger af hjemmesider.

Google har ikke kunnet få sine argumenter igennem, med det er vigtigt at kunne målrette sine annoncer specifikt til sine brugere, denne… Læs mere

Tilmelding nyheder