februar 2011 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: februar 2011

Markedsføring og forståelse af markedsføringsloven

Markedsføring og forståelse af markedsføringsloven

Spam udløser bøde på kr. 19.600 for udsendelse af 196 spam e-mail.

Så er den gal igen, forbrugerombudsmanden har igen været ude med blokken og givet en virksomhed en bøde for overtrædelse af markedsføringslovens § 6, der omhandler udsendelse af e-mail uden brugernes accept.

I maj 2010 udsendte virksomheden, der bl.a. produktudvikler personlige pleje- og hygiejneartikler med salg til sundhedssektoren, behandlere, klinikker samt virksomheder, 196 e-mails til forskellige erhvervsdrivende i Trekantsområdet. Modtagerne af disse e-mails… Læs mere

Google ændrer på sine algoritmer

Google ændrer på sine algoritmer

Sider med høj kvalitet skal nu prioriteres højere i søgemaskinens resultatlister.

Ifølge en blogpost på Googles officielle blog, ændrer søgemaskinegiganten algoritmer, det sker i forbindelse med en justering og tilpasning af søgemaskinens måde at indeksere websider på.

Google mål er at vise så relevante sider som muligt i forhold til brugernes søgninger, når brugere søger på et produkt eller ydelse, skal den mest relevante side helst være at finde i selve søgeresultatlisten.

Normalt foretager Google… Læs mere

Google Adwords Phishing – advarsel

Google Adwords Phishing – advarsel

En af vores kunder sendte os en mail, som tilsyneladende skulle være fra Google vedrørende Google adwords og bad os om at reflektere på den.

Mailen omhandler en Google adwords konto, som ifølge emailen er sat ud af drift indtil der opdateres oplysninger via det vedhæftede link i mailen.

Google spørger ikke efter følsomme data via e mail.

Man skal som forbruger være opmærksom på, at Google ikke spørger om følsomme oplysninger via e-mail… Læs mere

Google adwords hajer

Google adwords hajer

Moral i markedsføringsvirksomheder!

I dag havde jeg en samtale med en af vores mindre kunder, som har en lokalpræget forretning i en af de større jyske byer, indehaveren har været SEO og Google adwords kunde hos os siden 2008.

Hun ringede i dag og fortalte at en virksomhed i København, der sælger Google adwords (Vi har navnet) havde ringet og fortalt hun ikke var at finde på Google adwords annoncer, når sælgeren søgte på hendes forretningsområde?

Hun… Læs mere

Spam udløser bøde på 50.000 kr.

Spam udløser bøde på 50.000 kr.

Ifølge en pressemeddelelse fra forbrugerombudsmanden er der igen uddelt en klækkelig bøde til en erhvervsdrivende for udsendelse af spam e-mail.

493 e-mails er udsendt fra en webbutik, der solgte sportstøj til børn og unge, webshoppen havde udsendt e-mail til forbrugere, der ikke havde bedt om at modtage tilbud fra det pågældende firma.

Sagen er afgjort på baggrund af reglerne i markedsføringsloven § 6, hvor det klart beskrives at de er ulovligt at udsende… Læs mere

Markedsføring – muligheder eller begrænsninger

Markedsføring – muligheder eller begrænsninger

Ser du muligheder, eller ser du efter begrænsninger i din markedsføringsstrategi?  Hvilken type er du?

Der findes to typer personligheder, dem der ser muligheder i markedet og dem der ser begrænsninger. Det illustreres også med ”om glasset er halv tomt eller halv fuldt”

Når virksomheder skal markedsføres og markedsføringsstrategier udarbejdes, er det vigtigt at det er mulighederne, der ses efter og ikke begrænsningerne.

Vækst og mulighed for at komme ind på et eksisterende marked… Læs mere

Florint.dk – kopierer vores tekster

Florint.dk – Kopierer vores tekster

En online markedsføring og webdesign virksomhed ved navn Florint.dk har fundet vores website så interessant, at de har kopieret vores hjemmesidetekst ind på deres egen hjemmeside, og bruger den til markedsføring af deres egne produkter.

Hvis virksomheden er så dygtig som de gerne vil være, burde man nok anvende eget tekstmateriale frem for at låne/kopiere fra andre.

Problemet med en virksomhed som florint.dk, er at de har kopieret tekster fra en virksomhed, der ved… Læs mere

Google kan alt

Google kan alt

Fagre ny verden, se hvad Google tilbyder sine brugere i denne annonce.

Google kender dig! Søgemaskinen kan hjælpe dig videre på vej i dit liv.

Markedsføring af miljø og etik, ny vejledning

Markedsføring af miljø og etik, ny vejledning

Forbrugerombudsmanden udsender en ny vejledning med de nye krav til markedsføring af miljø, klima og produktionsforhold.

Budskaberne skal holde vand og være ærlige, det er ikke nok at bruge dem for udelukkende at sælge produkter med en mærkning, som vildleder forbrugerne i markedsføring af et produkt etc.

Rammevilkårene er strammet op med den nye vejledning. Kravene til hvornår en vare er mindre miljøbelastende, skal være relevant og troværdig i markedsføringen og præsentationen overfor… Læs mere

Google beskylder Microsoft for at kopiere søgeresultater

Google beskylder Microsoft for at kopiere søgeresultater

Der er blevet rejst spørgsmål fra Googles side om kopiering af søgeresultater fra Google til brug i Microsofts søgemaskine Bing.

På Search Engine Land bringer Danny Sullivan nyheden, at Google anklager Microsoft for at kopiere Google søgeresultater og anvende disse i deres egne resultater på søgemaskinen Bing.

Ifølge det lange indlæg skulle Google have fået mistanke om kopieringen af topresultater for flere måneder siden, hvor opmærksomheden fokuserede sig på bestemte søgninger. Google har… Læs mere

Tilmelding nyheder