januar 2011 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: januar 2011

Online markedsføring kom godt i gang

Online markedsføring

>>> Kom godt i gang med virksomhedens markedsføring på Internettet<<<

En markedssituation under konstant udvikling, det kræver korrekt tilgang til markedet i virksomhedens online markedsføring.

Når virksomheder eller privatpersoner begynder at lege med online markedsføring, og gerne vil anvende dette reklamemedie til at udbringe sine budskaber opstår tit en situation af hvilken muligheder har jeg, hvad skal der til? Og hvad koster det i givet fald?

Her skitseres nogle muligheder for at starte op med online markedsføring hurtigt… Læs mere

Gratis WordPress themes? Pas på!

Gratis WordPress themes? Pas på!

Gratis Themes til din WordPress og andre CMS systemer kan give spamcentraler adgang til dit website fra templateudviklerens themes.

Du kender situationen, står og mangler et smart design til din WordPress, det må ikke koste spidsen af en jetjager, men gerne være gratis, dette indebærer typisk, at der skal linkes tilbage til den pågældende leverandør med et link fra dit website, dette finder du muligvis som værende ok, men er det nu hele historien?

Med… Læs mere

Eric Schmidt stopper som Google CEO

Eric Schmidt stopper som Google CEO

På Googles officielle blog skriver Eric Schmidt, at han stopper som Googles CEO.

Han træder tilbage d. 4. april, og overlader pladsen til Googles medstifter Larry Page, som bliver ny administrerende direktør for Google. Medstifter Sergey Brin vil arbejde med strategiske projekter og nye produkter.

Eric Schmidt vil herefter varetage posten som Googles bestyrelsesformand, her vil fokusområderne være, relationer til regeringer, kundepleje og strategi. Han vil internt i organisationen fungere som rådgiver… Læs mere

Google vil ikke slette krænkende søgeresultater

Google vil ikke slette krænkende søgeresultater

Google er havnet i en retssag med det spanske datatilsyn, hvilket kan få store konsekvenser, hvis Google taber sagen.

Sagen går i al enkelthed ud på at datatilsynet har anmodet Google om at slette fem søgeresultater, der er indekseret i søgemaskinen, dette har Google afvist. Datatilsynet henviser til den spanske datalovgivning, der sikrer borgerne retten til at kunne blive glemt på nettet.

Ifølge det spanske datatilsyn, der fører sagerne på vegne af personerne, der… Læs mere

EU Business Register igen, igen

EU Business Register igen, igen

Online markedsføring til kanonpriser, gratis eller blive taget et vist sted.

Så oprandt dagen hvor vi igen modtog en spam-mail fra EU Business Register med et tilbud om at korrigere og opdatere vores oplysninger i deres katalog, ja og det oven i købet helt gratis, men som vi tidligere har beskrevet, er der tale om salg af en annonce til 995 EUR om året med en bindingsperiode på tre år.

Markedsføring er… Læs mere

Google Analytics løbet ind i problemer i Tyskland

Google Analytics løbet ind i problemer i Tyskland

Tyskland vil straffe ejere af websites, der anvender Google analytics med bøder.

I følge en del i forskelle medier, er de tyske datamyndigheder i gang med at rette skytset mod Google, og deres gratis analyse program, Google analytics.

Datatilsynet i tyskland udtaler, at Google ikke overholder de tyske krav til datasikkerhed og beskyttelse af brugernes data, dette sker i forbindelse med anvendelsen af Google analytics og den måde den håndterer behandlingen af… Læs mere

Små virksomheder og deres online markedsføring

Små virksomheder og deres online markedsføring

Her er tips og tricks til hurtigt at komme i gang på internettet med hjemmeside, online markedsføring og søgemaskineoptimering.

De fleste virksomheder i dag har en hjemmeside, det gælder for det meste alle typer af forretninger, men der er stadig mange mindre virksomheder, som har en forretningstype, der normalt ikke er relateret til internettet og de aktiviteter, som foregår her.

Typisk kan der være tale om detailforretninger, mindre rengørings virksomheder, autoværksteder, smedeværksteder og lignende… Læs mere

DuckDuckGo

DuckDuckGo

DuckDuckGo  http://duckduckgo.com, som er en mindre søgemaskine, har skudt nytåret igang med at gå i flæsket på Google og deres privacy politik.

Til dette formål har de lanceret et website på DontTrack.us, her viser de hvordan Google sporer sine brugere og hvordan DuckDuckGo ikke gør det.

Til denne illustration er anvendt forskellige sammenhænge såsom.:

  • En søgning på herpes vises i Google analytics som en søgning på dette søgeord med oplysning om brugerens placering, browser, netværk og… Læs mere

Customer insights

Customer insights

Kender du dine kunder og deres behov?

Markedsføring i dag handler om viden om sine kunder og deres behov, virksomheder har fået mange nye værktøjer til at få et indblik i deres kunders net adfærd.

Google analytics, datamining, logfilsanalyser og spørgeskemaundersøgelser, er et middel til at få et vist kendskab til sine potentielle kunder og netop deres forbrugsmønster.

Spørgeskemaundersøgelser har i mange år været et redskab til at få kendskab til kunders ønsker og til kortlægning… Læs mere

Tilmelding nyheder