november 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: november 2010

Marion Pedersens 10 minutter i medierne

Marion Pedersens 10 minutter i medierne.

Politikere agerer i mange tilfælde uforudsigeligt i forhold til det parti de repræsenterer, fænomenet er kendt indenfor alle partier, hvor særstandpunkter tit kommer til udtryk fra enkeltmedlemmer.

Nu skal finansloven til afstemning, man kan diskutere det indholdsmæssige i denne, men uanset om man kan lide den eller ej, er der skabt en aftale imellem flere partier. Aftalen kan med nød og næppe samle 90 mandater, hvis alle partisoldater stemmer for finansloven.

Nu bliver det… Læs mere

Corporate blogging

Corporate blogging

Har du overvejet at anvende corporate blogging til online markedsføring i din virksomhed?

En virksomheds blog kan spænde over mange emner, det behøver ikke være virksomhedens produkter alene, her kan man snildt anvende forskellige typer af stof, der relaterer sig til virksomheden, det kan være holdninger, nyheder, produkter, tjenesteydelser, nyheder fra pressen, lovgrundlag, markedsføring og miljø. På virksomhedsbloggen er mulighederne større end i præsentationer på virksomhedens hjemmeside og sprogbruget kan være mere frit.

Corporate blogging giver mulighed for… Læs mere

Google adwords editor

Google adwords editor

Google adwords editor er et fremragende værktøj, som Google stiller gratis til rådighed til sine adwords kunder.

Vi har haft fornøjelsen af at teste dette værktøj et stykke tid, og kan på baggrund heraf kun klart anbefale og fremhæve de mange muligheder og gode faciliteter, der er ved at kunne håndtere mange konti i en offline version, dette kombineret med mulighed for at flytte kampagner fra en brugerkonti til en anden, hvilket vi har benyttet en del,… Læs mere

Facebook Mail en ny tjeneste på Facebook

Facebook Mail en ny tjeneste på Facebook

Facebook brugere kan nu snart oprette en Facebook mail.

Det lanceres senere i dag på et pressemøde, at Facebook åbner en mailtjeneste, hvor det er muligt for brugerne at anvende en e-mail med deres navn efterfulgt af  facebook.com som deres kommende emailadresse.

Ifølge forlydende er projektet, der går under navnet Titan en helt ny e-mailtjeneste, der skal konkurrere mod Googles Gmail, Microsofts Hotmail og Yahoo mail.

Der skulle være tale om… Læs mere

Markedsføring og vildledende priser

Markedsføring og vildledende priser

Forbrugerombudsmanden præciserer på sin hjemmeside i dag det nye regelsæt der trådte i kraft d. 1 marts.

Vildledende og forkerte priser og besparelser? – Har du bevis?

De nye regler om markedsføring med før og nu priser tager kampen op mod falske før og nu priser, som forbrugeren præciseres for i forbindelse med markedsføring fra mange butiksdrivende i deres annoncemateriale mv.

Forbrugerombudsmanden lægger op til at virksomheder anmeldes for prisfusk, dette kan gøres via email… Læs mere

Google tester drop down menu i Google adwords

Google tester tester drop down menu i Google adwords

Google adwords tester drop down menu i topliste resultatlisten, dette foregår på udvalgte IP adresser på det amerikanske marked, der testes i øjeblikket med denne funktionalitet, hvor en drop down menu anvendendes på de øverste visningsfelter i resultatlisten på Google adwords, ved at klikke på disse åbnes der for yderligere top annoncer med sponserede links, hvilket indebærer en væsentlig forøgelse af Google adwords i toppen af søgeresultaterne.

Om… Læs mere

Internettet er ved at løbe tør for IPv4 adresser

Internettet er ved at løbe tør for IPv4 adresser

Du tænker ikke over det i dagligdagen, men på et tidspunkt i den nærmeste fremtid, kan din hjemmeside være usynlig for mange brugere, søgemaskineoptimering eller ej!

Internettet anvender IP adresser til, at lokalisere forskellige enheder på nettet, de bruges til tjenester som f.eks. webservere, hvor der er placeret hjemmesider, man kan på en enkelt IP adresse have fra et til mange hundrede domæner liggende, dette afhænger af, hvordan den enkelte virksomhed… Læs mere

Tilmelding nyheder