oktober 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: oktober 2010

Google adsense og MFA websites

Google adsense og MFA websites

MFA websites og tiden hvor de forsvinder helt fra søgemaskinerne.

Google adsense programmet har eksisteret i rigtigt mange år, i tidernes begyndelse var netop dette program fokuseret på affiliate løsninger, en anden måde at vise Google Adwords annoncer på, hvor personers og virksomheders websites fik mulighed for at reklamere for Google´s kunder via Google adsense programmet. Denne tanke var i grunden rigtig sund, da disse elementer samlet gav mulighed for at få målrettede besøgende… Læs mere

SEO No Cure No Pay

SEO No Cure No Pay

Søgemaskineoptimering og markedsføring i søgemaskiner uden opstartsomkostninger.

Vi har på det seneste fået mange henvendelser om SEO på no cure no pay basis, denne form for SEO er også på vores produktliste, men man skal være opmærksom på at det absolut ikke er billigere end at købe en SEO pakke, som er specificeret til virksomhedens segment på almindelige vilkår.

Fordelen ved SEO på No Cure No Pay basis.

Virksomheden får den store SEO pakke… Læs mere

Google Street view klager i Tyskland

Google Street view klager i Tyskland

Google street view er ikke faldet helt i god jord i Tyskland.

Google oplyser nu at der i Tyskland er 244.000 personer, som ikke ønsker at have Google street view servicen, hvor deres hus eller bygninger vises med funktionen street view på Google Maps.

Antallet af personer der fravælger servicen er ca. 3 % af den tyske befolkning, så Google må have travlt på kontoret med at sløre billeder, hvor dette skal gøres når… Læs mere

Google fravælger WIFI scanning

Google fravælger WIFI scanning

Google har valgt at fravælge det omstridte program med indsamling af data fra datanetværk.

Ifølge en artikel hos Comon i dag, har Google valgt helt at stoppe med indsamling af information om datanetværk, som har været praktiseret i forbindelse med Google street view bilerne fotoopgaver i hele Verden.

De Spanske myndigheder har i indeværende uge indledt en sag mod Google for at få klarhed over hvilke data Google bilerne har indsamlet, i forbindelse med Google Street… Læs mere

Google placering – Google Maps

Google placering – Google Maps

Google tilpasser sin resultatliste efter forskellige aktuelle forhold fra den bruger der anvender søgemaskinen. Google anvender f.eks. placering som et parameter for resultater, hvis brugeren søger efter f.eks. en pizzarestaurant, er det normalt brugerens hensigt at finde en i nærheden af hvor der søges. Google anvender her placering til at stedbestemme din søgning, således du får de mest relevante søgninger i forhold til det nærområde du befinder dig.

Google og registrering af placering!

Google forsøger… Læs mere

Online Markedsføring og e handel Julen 2010

Online Markedsføring og e handel Julen 2010

Nu står Julen for døren, i hvert fald i online markedsførings øjemed, det er nu der skal planlægges salgsstrategier for afsætning af varer i e handelen, den organiske søgemaskineoptimering med sæsonvarer skal klargøres og sættes i drift, således resultatlisterne på søgemaskinerne begynder at vise produkterne, i takt med der begynder at komme søgninger på julegaveideer etc.

Online markedsføring i god tid giver mulighed for at være med når brugerne begynder at søge… Læs mere

Google og Facebook – kampen om fremtidens Web

Google og Facebook – kampen om fremtidens Web

Microsoft har øget sit partnerskab med Facebook i denne uge, kan dette betyde en trussel for Google?

Microsoft og Facebook går sammen om at gøre søgninger på nettet mere socialt orienteret: På søgemaskinen Bing, vil man kunne se hvad ens Facebook venner kan lide, dette vil kunne have betydning når der søges efter varer på nettet som f.eks. børnetøj, sko og forbrugsgoder. Her kan vennernes mening være med til at foretage… Læs mere

Landing page til Google

Landing page til Google

Er landing page godt eller skidt?

Virksomheder tudes ørerne fulde for tiden med at landing page er vejen til flere kunder fra søgemaskinerne, det kan give flere kunder, men er det også foreneligt med virksomhedens hjemmeside og de kerneprodukter og ydelser virksomheden tilbyder via sin hjemmeside?

Når virksomheden begynder at tænke på at fremstille landing page, sagt på en anden måde, sider specielt udarbejdet til Google og andre søgemaskiner, tit på emner og med tekster… Læs mere

Google quality score

Google quality score

Google quality score er et klassificeringssystem, dette system skal forhindre brug af alverdens søgetermer til en given hjemmeside.

At anvende et system som Google quality score, er set fra søgemaskinens side vigtig, da en søgemaskine som Google er forpligtet til at levere de bedste søgeresultater, i forhold til en given søgning, dette gælder samtidig annoncevisningen i Google adwords programmet.

Brugerne derimod vil i mange tilfælde have så mange besøg det er muligt for enhver pris, og… Læs mere

Google udvikler en bil der kører selv

Google udvikler en bil der kører selv.

Søgemaskinegiganten lider for tiden af brancheglidning, nu er Google også gået ind i udviklingen af elektronik og styringer til biler.

Ifølge en blogpost på Googles officielle blog, er Google begyndt at teste robotbiler, her er tale om biler der selv kan køre uden chauffør, bilerne er allerede testet i Californien, hvor de er testet på forskellige vejnet.

Google har udviklet teknologien til biler der kan køre selv, testbilerne var udstyret med bemandede operatører.… Læs mere

Tilmelding nyheder