september 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: september 2010

PBS dropper Nets.dk

PBS dropper Nets.dk

Net.dk, forbliver hos den retsmæssige ejer, et stort tillykke til Sten herfra.

Ifølge Comon, så har PBS droppet domænesagen mod webdesigneren Sten Axelsen og kravet på hans domænenavn nets.dk, deres presseafdeling meddeler, at det nordiske finanshus ønsker den indledte domæneklagesag trukket tilbage, med begrundelsen, ”Det er synd for Sten Axelsen” som er så glad for sit navn.

PBS er endvidere ked af den negative omtale hele nets.dk sagen har fået, det var ikke meningen, navnet Nets.dk skulle… Læs mere

Markedsføring referencegruppe

Markedsføring referencegruppe

Mange forbrugere og personer vi ikke umiddelbart kender eller har direkte relationer til, kan være med til at påvirke vores valg af produkter og dermed være trend skabere.

Her er tale om en gruppe personer (reference- og aspirationsgruppe), som det er spændende at arbejde med i forbindelse med markedsføring, disse personer eller grupper er typisk opfattet som trend skabere, og folk med fingeren på pulsen i produktvalg samt sidste nye mode.

Af skabe markedsføring ved at få… Læs mere

Google hiver annoncører i retten

Google hiver annoncører i retten

Google har oplevet en stigning af annoncering på Google adwords fra annoncører der reelt driver svindelforretninger, her har der været tale om virksomheder der overtræder Google politikker f.eks. malware annoncer, get-rich-in-five-minuts, men derudover er der tale om virksomheder, som sælger lægemidler uden at være godkendt eller berettiget hertil, her kan opstå risiko for komplikationer for den enkelte person, hvis der kan købes medicin uden recept.

Problemet har været eskalerende, siger en talsmand for Google, de… Læs mere

Online markedsføring damage control

Online markedsføring damage control

I forbindelse med negativ omtale på nettet, er det yderst vigtigt at være klar over de forskellige parametre, som virker på brugere og kunder.

At anvende online reputation management til at styre dette forløb, er ikke altid den bedste løsningsmodel, men kan være et middel, hvis skaden er sket.

I sager, hvor virksomheder fremstår som en elefant i et glashus og tromler frem, her kan der opstår en negativ “online markedsføring”, som andre aktører styrer… Læs mere

Domæneloven og krav på domæner

Domæneloven og krav på domæner

Affødt at vores sidste indlæg om PBS og deres forsøg på at fravriste en mindre erhvervsdrivende hans forretningskendetegn, ved at forsøge at få domæneklagenævnet til at fratage ham hans forretningsidentitet igennem 10 år.

Hvis det viser sig at man med loven i hånden kan fravriste personer og virksomheder der igennem 10år loyalt i forhold til dels deres eget erhverv, og det domænenavn de på dette tidspunkt valgte, ud fra de forudsætninger der var på markedet,… Læs mere

Nets.dk & PBS domæneklagesag

Nets.dk & PBS domæneklagesag

PBS har skiftet navn til Nets, de vil forståeligt nok gerne have det domænenavn der svarer til det nye navn de har valgt, men her hopper kæden så fuldstændigt af for PBS, navnet er allerede i brug, et webdesignfirma har brugt det i sin markedsføring siden år. 2000, hvor webdesigneren registrerede navnet. Men at navnet allerede eksisterer og bruges af en anden, afholder ikke PBS til at pudse advokater på det lille firma, og true… Læs mere

Markedsføring & positionering på søgemaskinerne

Markedsføring & positionering på søgemaskinerne.

Mange virksomheder vælger en markedsføringsstrategi og markedsføring, som indeholder flere elementer og veje til kundernes opfattelse af virksomheden og dens produkter / tjenesteydelser.

Der kan i markedsføringen være tale om differentiering eller direkte fokus på egentlige målområder for produktet.

Hvis virksomheden vælger en specifik målgruppe, er det vigtigt at det indholdsmæssige i markedsbudskabet svarer til målgruppen, hvis succesraten skal være optimal i markedsføringskampagnen.

Online markedsføring

Profilering af virksomhed eller produkt i online medierne, her… Læs mere

Google Instant

Google Instant

Der annonceres der for tiden om at Google kommer med en nyhed som hedder Google Instant, det har ført til udtalelser og forudsigelser på mange blogs over det meste af Verden, at Google Instant betyder døden for SEO branchen.

Google Instant har til formål at vise resultaterne mens du skriver i søgefeltet på søgemaskinen, den udskifter de forskellige søgeresultater på hele siden, i takt med du tilføjer flere bogstaver eller ord i din søgning, dette gør at… Læs mere

Skift af webshop & e-handels platform

Skift af webshop &  e-handels platform

Det rider nogle som en mare, at de er vokset ud af den gamle webshop, dengang webshoppen blev bestilt hos leverandøren var der ikke de ting den ikke kunne, som webmasteren udtrykte det, din webshop er fremtidssikret.

I de mange år der er gået siden de første varer blev smidt i indkøbskurven, er webshoppens utallige faciliteter, som sælgeren fortalte om ved leveringen ved af være opbrugt. Alle de ting som virkede uoverskuelige i… Læs mere

Google Privacy

Google Privacy

Ifølge Consumer watchdog, der er i gang med skarp kritik af Googles privacy praksis, er kommet med dette spændende og sjove indlæg – og dette er ikke første gang de angriber søgegiganten Google.

Dette har nu afstedkommet en animeret video, hvor Google´s CEO Eric Schmidt giver den som iskagemand, kørende rundt med en isvogn og foretager hemmelig spionage på de børn han møder på sin vej.

Video filmen har titlen “Don’t Be Evil ? “og er blevet ansporet… Læs mere

Tilmelding nyheder