august 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: august 2010

Re-name produkter i markedsføringen

Re-name produkter i markedsføringen

Vores opfattelse af begreber danner skole for hvorledes vi udarbejder søgeordsvalg når websteder skal markedsføres via enten SEO eller Google Adwords.

Vores tankemåde fastholder os til de begreber vi allerede har om et produkt, dette bevirker at valg af markedsføringsstrategi foretages ud fra det kendte og efter vores opfattelse det rigtige.

Hvis vi prøver at ændre på selve opgaven, og prøver at finde alternative måder som andre måske ville bruge for at finde det pågældende produkt,… Læs mere

Hacker angreb på et af landets store webhoteller

Hacker angreb på et af landets store webhoteller

I forbindelse med oprydningen af en kundes websted, har vi efterfølgende konstateret, at et af de store webhoteller i Danmark er inficeret med hackersoftware, i stor stil, vi har testet på en del af de kunder, som tilsyneladende hænger sammen i dette linknetværk.

Vi har spottet ca. 75. websteder, der har fået implementeret link tyveri fra websitet. Disse websites ligger alle på samme webhotel, derudover er der også spottet få… Læs mere

Storytelling i markedsføringen

Storytelling i markedsføringen

I dag er storytelling blevet et vigtigt redskab når man arbejder med markedsføring, at fortælle en historie om virksomheden og de produkter der tilbydes til kunderne, giver større udbytte af sin markedsføringsindsats.

Når den gode historie skal fortælles skal det ske på en måde som får kunden til at forstå markedsbudskabet i historien, dette på en måde som giver en form for indsigt i produkter og ydelser, herved oplever kunden følelsen af at komme ind bag virksomheden… Læs mere

Hacker angreb på Webhoteller

Hacker angreb på Webhoteller

I forbindelse med søgemaskineoptimering og SEO opgaver på vores kunder websites, opdager vi ind imellem der er skaffet uautoriseret adgang til kundens website, det skete så igen i dag, oven i købet på et dansk webhotel, hvor vi tidligere har fundet inficeret software hos en anden kunde, med en helt anden type CMS system.

Det udførte ”hacker arbejde” må klassificeres som værende super professionelt, der er tale om softwareudviklere der ved hvad de… Læs mere

Verified by Visa eller MasterCard

Verified by Visa eller MasterCard – PBS Phishing

Der florerer pt. en email som tilsyneladende kommer fra PBS med følgende beskrivelse i adresselinjen.:

Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard® SecureCode™

Hvis du modtager en sådan mail undgå at anvende denne, den kommer ikke fra PBS, men er en mail der ønsker at snyde dig og stjæle dine kortinformationer, for efterfølgende at lænse din konto.

Det er ikke PBS der udsender uanmodede e maíl via spam… Læs mere

Ekstrabladet har problemer med Google

Ekstrabladet har problemer med Google

Ekstrabladet spørger på nationen i dag om andre har haft problemer med Google, de får en fejlmeddelelse, som beder dem indtaste en kode for at få lov til at anvende søgemaskinen.

Deres IT afdeling er tilsyneladende ikke vidende om hvorfor fænomenet opstår, siden de spørger deres brugere, og tror det er en generel fejl på søgemaskinen.

Fænomenet opstår typisk når der hurtigt foretages mange søgninger fra samme IP nummer på relativ kort tid, herved opfatter… Læs mere

Interessantanalyse i e handel

Interessantanalyse i e handel

Forbrugerne får dagligt sendt reklamebudskaber om nye produkter, nye modeller i fjernsyn, nye design indenfor tøj og mode mv. Der er erfaringsmæssigt ganske få sekunder som kunden enten vælger til eller vælger fra, det der typisk tale om de berømte 12 sekunder til præsentationen af et produkt.

Skal budskabet fange i første øjekast, hvad skal der beskrives i tekst, hvilken præsentation skal billedmaterialet have? Disse spørgsmål bør man i fasen forud for præsentationen have nøje gennemtænkt.… Læs mere

The Times taber terræn online

The Times taber terræn online

Ifølge en artikel i Børsen taber The Times besøgende, dette er sket efter de er begyndt at opkræve betaling for at læse deres nyheder. Det var ellers med stor omtale i pressen, at News Corp proklamerede at det nu var slut med gratis læsning af den engelske avis The Times.

Dette er en følge af at annoncepriserne på reklamer på netmedier ikke svarer til priserne på annoncering i den trykte presse, derfor har der længe… Læs mere

Markedsføring af virksomhed og produkter

Markedsføring af virksomhed og produkter

Huskeråd om markedsføring online!

Når man skal markedsføre sin virksomhed, er det vigtigt at finde den rigtige måde at promovere virksomheden og produkterne på.

Når nye produkter lanceres, er det vigtigt at kunderne gøres opmærksom på de eksisterer, hvis de ikke fremvises eller promoveres, eksisterer produktet jo ikke i kundens verden.

Når nye produkter enten udvikles eller distribueres af en virksomhed, er det vigtigt at der udarbejdes markedsstrategier og metoder til salg af disse produkter… Læs mere

Google Wave lukker og slukker

Google Wave lukker og slukker

Sidste år lancerede Google tjenesten Google Wave, der var tale om software med dansk udvikling, hvor brødrene Jens og Lars Eilstrup Rasmussen var hovedarkitekter af tjenesten.

Google Wave blev lanceret som e mailens afløser, da den kom frem i 2009, her var lagt vægt på de funktioner og tjenester man som bruger skulle bruge i fremtidens IT univers, i starten var Google Wave kun en tjeneste som udvalgte brugere var inviteret til.

Google beskriver Google… Læs mere

Tilmelding nyheder