juli 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: juli 2010

iPhone 4 kommer på markedet den 30. juli

iPhone 4 kommer på markedet den 30. juli

Iphone 4 lanceres på det danske marked 30.07.2010, Apple oplyser på deres blog at telefonen kommer på markedet i en del lande i slutningen af denne måned.

Vi må håbe den fungerer trods antenne problemer. Der har været en del debatter på nettet om antenneproblemerne på iphone 4 telefonen. Der er nogle gutter, som har fundet løsningen på netop dette problem, de har udarbejdet en løsning som de kalder Antenn-aid, hvilket… Læs mere

Wikileaks en risiko for magthavere

Wikileaks en risiko for magthavere

92.000 dokumenter lækket fra krigen i Afghanistan og lagt ud på wikileaks, her er der tale om et website som har specialiseret sig i at udgive hemmeligt og følsomt stof til almenheden.

Wikileaks menes at have sammenlagt 1,2 millioner følsomme dokumenter i deres varetægt, inden for forskellige områder og lande, f.eks. materiale fra kinesiske systemkritikere mv.

Wikileaks team består af fem personer, som arbejder med websitet, dertil er der knyttet hundredvis af mennesker, der… Læs mere

Facebook har nu over 500 millioner brugere

Facebook har nu over 500 millioner brugere

Mark Zuckerberg skriver på facebooks blog, at tjenesten nu har passeret 500 millioner brugere.

Facebook har fået en stor position indenfor de sociale medier med sit imponerende netværk. Tilstrømningen af nye brugere stiger hele tiden, derved øges kendskabet og brugen af netværktjenesten konstant over hele verden.

Facebook giver mange mennesker mulighed for at holde kontakt med sit netværk af kollegaer, venner og forretningsforbindelser etc.

Facebook har i forbindelse med de har passeret 500… Læs mere

Branding et moderne ord for brændemærke

Branding et moderne ord for brændemærke

Branding kendes historisk fra brændemærkning af kvæg, tidligere brændemærkede bønder deres kvæg, for at kunne identificere og genkende dem igen når de skulle hentes fra græsning, samtidig havde bonden en mulighed for at finde sit kvæg igen, hvis det blev stjålet eller forsvandt. Her opstod allerede forskellige typer af mærker der svarede til den enkelte bondes ”logo” eller mærke på den pågældende ranch.

Branding af virksomheder & produkter

I moderne tider er… Læs mere

Iphone 4 – ingen telefoner er fejlfri

Iphone 4 – Ingen telefoner er fejlfri

Nu kommer Apple på banen og erkender offentligt at deres sidste nye skud på stammen Iphone 4 har problemer med antennen, en information de amerikanske forbruger-organisationer har påpeget igennem længere tid.

Apple løser antenne problemet med at tilbyde sine Iphone 4 kunder et cover til telefonen, herved skulle det være muligt at undgå at personen der anvender telefonen berører selve kassen på telefonen, andre har påpeget at gaffatape ligeledes kan løse problemet… Læs mere

Brancheglidning & SEO branchen

SEO branchen i forbindelse med brancheglidning

I disse tider ser man flere former for brancheglidning i salgsleddet og hos virksomheder der sælger konsulent tjenester, er det nu smart? Eller er det et led i udviklingsprocessen imellem virksomheden og dens kunder?

Hvis man ikke er på plads med sit produktsortiment og udskifter og tilpasser det løbende til den eksisterende kundekreds, kan det få følger for virksomheden i negativ retning, grebet om markedet kan forsvinde, hvis man ikke tidsnok får ajourført… Læs mere

Fagmesser og markedsføring generelt

Fagmesser og markedsføring generelt

Mange reklamebureauer udtrykker i dag, at markedsføring af en virksomheds produkter via fagmesser, er spild af tid og penge, men er det nu hele sandheden?

Vi har som reklamebureau med stor erfaring i online markedsføring, og traditionel markedsføring af vores kunders virksomheder, en lidt anden opfattelse af fagmesser og brug af dem i markedsføring og salg af virksomhedens produkter.

Vi har selv arbejdet meget på messefronten helt tilbage fra 80érne og frem, uanset hvor meget Internettet… Læs mere

Søgemaskineoptimering & online markedsføring valg af søgeord

Søgemaskineoptimering valg af søgeord

Når man starter en proces og ønsker mere styr på sin online markedsføring, er søgemaskineoptimering et af de værktøjer som kan være med til at skabe den rette succes for virksomheden.

Google er i dag storleverandør af kunder til de websites der ligger i toppen af søgeresultaterne, ved at søgemaskineoptimere sit website kan der hentes kunder ind fra den gratis del af Google, i modsætning til at betale for denne trafik fra Google adwords programmet.… Læs mere

Tilmelding nyheder