maj 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: maj 2010

WordPress 3.0 udkommet som Release Candidate

WordPress 3.0 udkommet som Release Candidate

WordPress annoncerede d 28.maj, at WordPress 3.0 release candidate var klar til download.

Release Candidate ( RC1), er den version der kommer lige efter beta versionen, det betyder at der er fejlrettet ud fra de oplysninger og fejlområder forskellige brugere World Wide har indberettet under test af betaversionen, i denne version vil der typisk komme flere brugere til, herved øges tilbagemeldingerne med fejl og mangler, som opdages undervejs i takt med brugerne aktiverer de… Læs mere

Apple overhaler Microsoft

Apple overhaler Microsoft

Apple overhaler Microsoft i markedsværdi og er nu den største teknologivirksomhed i verden.

Ifølge en artikel i Bussiness.dk overhaler Apple Microsoft i børsværdi. Apple blev ellers tidligere spået en grusom skæbne af både Michael Dell fra Dell computers og Microsoft, hvor de anså Apple´s  koncept som stendødt.

Denne udvikling er imidlertid vendt efter at Steve Jobs vendte tilbage til Apple i 1996 – efter hans tilbagevenden blev der skabt en række nye produkter, som forbrugerne satte… Læs mere

Markedsføring Gratis markedsanalyse

Markedsføring Gratis markedsanalyse

Det første sted de fleste søger efter en virksomhed i dag, er på Internettet, typisk er det Google der bruges som førstevælger, når et produkt eller virksomhed skal findes.

Derfor er det vigtigt at både store som små virksomheder kender mulighederne for online markedsføring og annoncering på nettet.

Mange små virksomheder har begrænset økonomisk råderum, derfor er det tit adhoc annoncering og tilfældigheder, der styrer virksomhedens online markedsføring, i nogle tilfælde bliver det til annoncering, som måske… Læs mere

Google kommer nu med TV

Google kommer nu med TV

Google´s seneste skud på stammen af nye produkter hedder webTV, i et samarbejde med Intel,  Apple og andre IT virksomheder har Google udviklet det nye produkt.

Google præsenterede produktet tidligere i denne uge på en konference i San Francisco.

Google er i konkurrence med flere aktører som arbejder på at lancere et lignende produkt, her er der tale om bla. Microsoft mv. som ligeledes har set muligheden for at få fodfæste med denne… Læs mere

Facebook og YouTube blokeres i Pakistan

Facebook og YouTube blokeres i Pakistan

Pakistan har valg at lukke ned for tilgangen til Facebook og YouTube. Begrundelsen er at der findes blasfemisk materiale på disse sociale tjenester, der opfordrer til at tegne profeten, hvilket er strengt forbudt og noget af det værste der kan ske i verden.

Pakistanerne skal skånes for sådanne billeder og tegninger, som kan virke anstødelige på disse troende mennesker og føre folk i fordærv.

Baggrunden for den resolutte beslutning om øjeblikkelig lukning af forbindelserne… Læs mere

Online Markedsføring vs. Branding

Online Markedsføring vs. Branding

Hvordan opfatter forbrugerne virksomhedens identitet i forhold til dens branding på nettet?

Branding og online markedsføring hænger sammen i moderne markedsføring. Strategi og planlægning skal passe sammen på den måde virksomheden ønsker at fremstå på over for forbrugerne, herunder hvilken markedsføringsplads der vælges til annoncering, hjemmesidevalg, seo og andre metoder til synlighed på nettet.

Er der overensstemmelse imellem identitet og image?

Virksomheder der ønsker at være markedsledere indenfor bestemte områder, har behov for at… Læs mere

Google erkender ulovlig indsamling af WiFi data

Google erkender ulovlig indsamling af WiFi data

Ifølge en post på Google´s officielle blog, har Google på baggrund af en henvendelse fra de tyske databeskyttelses myndigheder, som omhandler indsamling af information om lokale WiFI netværk, erkendt at deres fotovogne, som kørte det meste af verden rundt og optog billeder til Google Street view, samtidig indsamlede informationer om lokale netværk og deres data.

Folks private trådløse netværk blev registreret, herunder kortlægning af åbne netværk, som ifølge Google er sket… Læs mere

E handel runder 40 mia. kr. i 2010

E handel runder 40 mia. kr. i 2010

Ifølge FDIH vil omsætningen indenfor e handel stige til 40. mia. kroner i 2010, analysen bygger på gennemførte dankorttransaktioner i de første tre måneder af 2010.

Tendensen indenfor e handel er tydelig, men det er ikke alle besøg i en netbutik, der fører til et salg, i gennemsnit afsluttes en tredjedel af alle besøg uden køb af produkter. Her er der snarere tale om at folk generelt er blevet rigtigt gode til… Læs mere

E handel og webshop

E handel og webshop

Vi får tit spørgsmål om valg af webshop fra vores kunder, de er meget i tvivl om hvilke system de skal vælge, udbuddet er stort og alle fortæller systemerne er SEO venlige og er uden problemer kan indekseres på søgemaskinerne.

Som vi tidligere har skrevet om, er beslutningen om at etablere en webshop i mange tilfælde en stor beslutning for den enkelte iværksætter eller forretning, der skal dels findes de rigtige produkter, som der skal sælges… Læs mere

Reklameidentifikation og skjult reklame

Reklameidentifikation og skjult reklame

I forbindelse med tidligere indlæg om reklameidentifikation har vi fået flere henvendelser om hvordan disse begreber skal forstås. Vi vil her give vores vurdering af lovgivningen på området.

Når det handler om online markedsføring og annoncering på Internettet er der en lovregulering § 9 i E handelsloven (Lov om tjenester i informationssamfundet, herunder visse aspekter af elektronisk handel)

Af lovteksten i e handelsloven § 9 fremgår.:

Al kommerciel kommunikation, der er en del af eller udgør… Læs mere

Tilmelding nyheder