april 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: april 2010

Danmarks Virksomhedsportal

Danmarks Virksomhedsportal

Så er der en ny annoncehaj på spil, Danmarks Virksomhedsportal med adresse i Tyskland.

Denne gang er der tale om en ny haj med navnet Danmarks virksomhedsportal, som angiveligt skulle være at finde på www.danmarks-virksomhedsportal.dk, vi har her til morgen modtaget et spørgeskema og en svarkuvert fra TVV Tele Verzeichnis Verlag Gmbh, Borsteler Chausee 85 – 99 a, D22453 Hamburg – Direktør Wulf Lohmayer, som tilfældigvis lige skal tjekke om vores oplysninger i deres database er korrekte.

Først… Læs mere

Rich snippets og strukturerede data

Rich snippets og strukturerede data

Ifølge en pressemeddelelse på Google´s officielle blog, er der nu åbnet Internationalt, for brug af rich snippets og strukturerede data i søgeresultater og på kort, herved har brugeren lettere mulighed for at afgøre om den pågældende webside indeholder det som der søges efter.

Rich snippets er nu tilgængelig på alle sprog, på Google webmasterværktøjer kan man læse hvordan man bedst kommer igang.

Google ønsker at anvende så mange faktuelle informationer om websteder i forbindelse… Læs mere

Danskerne foretrækker Internet Explorer

Danskerne foretrækker Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer 8

Ifølge en pressemeddelelse fra Microsoft, er danskernes foretrukne browser Internet Explorer, de sidste uger har brugere af Windows mødt et skærmbillede, hvor de aktivt skulle forholde sig til hvilken webbrowser de ville have installeret som standard browser på deres computer.

Udsendelsen af skærmbilledet Valg af webbrowser begyndte den 17. marts og slutter i næste uge. Alle internetbrugere i EU, der har Internet Explorer som standardbrowser, bliver med skærmbilledet bedt om at tage… Læs mere

Ad Creep Markedsføring fungerer det online?

Ad Creep Markedsføring fungerer det online?

AD Creep markedsføring, er reklamer der henvender sig utraditionelt til forbrugeren, der anvendes ikke den traditionelle salgsfremmende markedsføring overfor læseren, men markedsføringen er typisk indpakket, så den virker mere som en redaktionel omtale af et produkt eller ydelse, end en egentlig reklame, denne markedsføringsmetode og forskellige undergrupperinger går også under navnet advertorial.

Der kan være tale om forskellige tilgange til denne annonceringsform, men ses tit i forbindelse med salg af naturmedicin og kosttilskud.

Nu… Læs mere

Viral Markedsføring

Viral Markedsføring

Apples fundne Iphone G4, er et godt eksempel på viral markedsføring kombineret med et mediestunt af dimensioner.

Apples utraditionelle præsentation af den kommende Iphone G4, uanset om det er bevist fra Apples side eller en fejl, viser den sande værdi af en utraditionel markedsføringsstrategi.

Den form som den utraditionelle fremvisning af Iphone G4 er sket på, viser værdien af viral markedsføring i online markedsføring, presse, forskellige blogs og sociale medier over hele verden.

Viral markedsføring handler om… Læs mere

God online markedsføring for Apple

God online markedsføring for Apple og Iphone 4G

Forleden lød der et ramaskrig over det meste af verden, Appels prototype på den nye Iphone 4G var blevet glemt på en Tysk ølstue i Californien.

Historien er lækket, sådan kommer den nye Iphone 4G telefon til at se ud, vi har fået et eksemplar lyder det fra Gizmodo, som betalte 5.000 dollar for at få fingre i det fundne eksemplar af den nye Iphone, da finderen af telefonen tilsyneladende ikke… Læs mere

Verdens computere går i sort

Verdens computere går i sort

Forlydender siger der er gået 800.000 computere ned.

Hvis man bruger McAcfee virusprogram og kører med Windows XP er man ikke heldig i disse dage.

En uskyldig opdatering fra antivirusfirmaet McAcfee har sendt hundrede tusindvis computere i sort og lammet systemet, opdateringen har ødelagt en systemfil på de systemer der er opdateret med servicepack 3 – forlydender siger også, at Windows med servicepack 1 og 2 er ramt af fejlen.

Den famøse opdatering blev gjort… Læs mere

Forstå dit markedspotentiale

Forstå dit markedspotentiale i markedsføring

Online markedsføring kræver indsigt i hvad den enkelte bruger søger inden for virksomhedens markedsområde. Markedet og måden markedsføringen skal struktureres på i forhold til brugermassen skal hele tiden justeres i forhold til målgruppen.

Virksomheder indsamler brugeradfærdsmønstre via Google analytics, mange gange uden reelt at vide hvad de skal anvende de indsamlede data til. Det er her vigtigt, at kunne anvende disse informationer sammen med reelle vurderinger af markedet og den aktuelle konkurrence på et… Læs mere

Google Places

Google Places

Google omdøber ifølge en pressemeddelelse Local Business Center til Google Places.

Baggrunden ligger tilsyneladende i at Google ønsker at blive de facto standard for søgninger efter lokale virksomheder på Internettet.

I forbindelse med ændringen til det nye navn, er de i gang med at indføre en masse nye faciliteter, herunder lokal søgning, boligannoncer, realtids opdateringer og fotooptagelser af virksomhederne.

På Google Places dashboard kan man se hvordan søgninger indenfor det lokale område har fundet sted, her er der… Læs mere

Google´s profit levede ikke op til analytikernes forventninger

Google´s profit levede ikke op til analytikernes forventninger

Ifølge New York Times lever Google kvartalsregnskab ikke op til analytikernes forventninger, selvom Google´s netto indtjening er steget med 37 % siden starten på recessionen.

Google´s aktie dykkede med 5 %  efter at regnskabet blev fremlagt.

Regnskabet var ellers tæt på det som analytikere havde estimeret, med en omsætning på 5,0 mia. dollar og et netto resultat på 1,96 mia. dollar.

Google har brug 239 millioner dollars i kvartalet på anlægsudgifter,… Læs mere

Tilmelding nyheder