marts 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: marts 2010

Reputation management – her siger vi nej

Reputation management – her siger vi nej

Her vil vi ikke tage en opgave i reputation management.

Det er blevet helt legitimt at sikre sig et godt omdømme på Internettet. Når der søges på specifikke ting på søgemaskinerne kan der komme mange forskellige emner og holdninger til personer eller virksomheder frem i søgeresultaterne, typisk fra folk der føler sig uretfærdigt behandlet eller fra pressen, der har fundet en god historie.

Men hvor går grænsen for om… Læs mere

Etisk markedsføring

Etisk markedsføring

Mange virksomheder skyder med spredehagl i deres iver for afsætning af deres produkter, der anvendes miljømærker, CO2neutral virksomhed, mærkningsordning det ene efter den anden fremhæves som værende sandheden og udtryk for det bedste af det bedste.

Men er det nu altid det?

I medierne tudes ørerne fulde af at man skal skåne miljøet, undgå global opvarmning, dyrevelfærd, økologiske produkter etc. På baggrund heraf skabes der en ny type forbruger, ”én kritisk forbruger”, der ønsker aktivt at… Læs mere

Konkurrentanalyser

Konkurrentanalyser

Hvem er dine konkurrenter på nettet og hvad kan de i forhold til dig?.

Mange søgemaskineoptimerer i blinde, hvem er man oppe i mod når der skal optimeres?

Spot dine konkurrenter og få flere besøg på dit website.

Det første man skal gøre i forbindelse med en søgemaskineoptimering og udarbejdelse af en søgemaskinestrategi, er at finde ud af hvilke virksomheder man er i konkurrence med på nettet.

Man bør afsætte fornøden tid til at studere sine konkurrenter, se hvilke… Læs mere

Go Daddy stopper salg af CN domæner

Go Daddy stopper salg af CN domæner.

Go Daddy, verdens største forhandler af domænenavne, stopper salget af CN domænenavne, begrundelsen er at de ikke er villige til at overholde de nye regler som den kinesiske regering udstikker, de nye retningslinjer omhandler bla. at nye og eksisterende kunder skal give foto id for at have et cn domæne.

Meddelelsen kommer umiddelbart efter at Google redirecter ( viderestiller) den kinesiske Google til en Hong Kong baseret webserver uden censur.

Go Daddy´s… Læs mere

Porters Five Forces

Porters Five Forces

Mange virksomheder i dag, arbejder målrettet med online markedsføring af hjemmesider og e handelsløsninger, men hvor stærk er markedsføringen og de bagvedliggende strategier egentlig?

Michael Porter, en amerikansk professor i management og økonomi samt leder af Institute for Strategy and Competitiveness ved Harvard Business School, har igennem tiden udgivet bøger og videnskabelige artikler om strategier og værdikæder. Han har endvidere sammensat det der går under betgnelsen Porters five forces.

Hans teorier anvendes af mange virksomheder i forbindelse… Læs mere

Link Building

Link Building

Link building i forbindelse med SEO startede allerede i 1999, det var på det tidspunkt at Google begyndte med sin PageRank algoritme, denne nye algoritme skulle gøre det nemmere for søgemaskinerne at udvælge de bedste websider i forhold til udbuddet af websider inden for samme kategori.

Grundtanken var, at jo flere der linkede til en side, jo mere populær var siden i forhold til brugergruppen, og jo højere placering skulle den derefter have i søgemaskinernes SERPS.

Det kan… Læs mere

SEO opdatering Dandomain webshop

SEO opdatering Dandomain webshop

Der er kommet flere SEO nyheder til Dandomains kendte webshop.

Dandomain har opdateret sin webshop løsning, det er nu muligt at navngive sine ”egne” sider, dette er en klar fordel i forhold til tidligere, hvor det var shopsystemet der genererede de sider virksomhederne købte som egne sider.

Egne sider, er sider der ikke umiddelbart indgår i selve shopsystemet, men kan anvendes som informationssider, omhandlende produkter etc. tidligere var de bundet af en navngivning som f.eks. cms-111.html… Læs mere

Opbygning af PR-strategier i sin online markedsføring

Opbygning af PR-strategier i sin online markedsføring

At opbygge en PR strategi i virksomheden er et vigtigt element, her kan man sammensætte en strategi for opnåelse af goodwill, reputation og branding i forhold til sin målgruppe.

I forbindelse med PR (Public relations) er der to former for PR, den interne og den eksterne, i forbindelse med online markedsføring er der tale om ekstern PR .

Når man skal pleje virksomhedens omdømme (reputation), er det vigtigt at helhedsbilledet af virksomheden… Læs mere

World Company Register

World Company Register

Så er der en annoncehaj på spil igen, World Company Register, vi har i dag modtaget et opdateringsskema fra World Company Register i Holland, det ligner til forveksling det skema der jævnligt kommer fra World Busines Guide, den eneste forskel på de to tilmeldingsskemaer, er navnet på virksomheden og den postboks der anvendes.

Som det fremgår af skemaet fra World Company Register, er det ikke gratis som der beskrives i toppen af aftalen. Der er tale om… Læs mere

Google vinder EU sag om krænkelser af varemærker

Google vinder EU sag om krænkelser af varemærker

Ifølge flere nyhedsmedier har Google vundet en sag ved Eu domstolen, sagen vedrører overtrædelse af varemærkelovgivningen, i forbindelse af salg af Google adwords annoncer indeholdende varemærkebetegnelser, hvor de pågældende annoncører rent faktisk solgte kopivarer, via annoncer og søgeord, formuleret således brugerne kunne tro der var tale om den ægte vare.

Google har således ikke ansvar i forhold til de krænkelser der måtte ske i forbindelse med salg af annonceplads i annoncenetværket,… Læs mere

Tilmelding nyheder