februar 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: februar 2010

Webshop vælg den rigtige shop til e handel

Webshop vælg den rigtige shop til e handel.

Mange iværksættere og etablerede virksomheder ønsker på et eller andet tidspunkt at få etableret en webshop på nettet, når tidspunktet melder sig bevæger virksomhedens salgsmedarbejdere eller iværksætteren sig ud på markedet for at sondere terrænet, andre gange er der en frisk sælger der lige har ringet og givet et godt tilbud på en webshop som kan det hele, og oven i købet til en sveden pris.

Hvilken webshopløsning skal jeg vælge… Læs mere

Google adwords første skridt i SEO

Google adwords første skridt i SEO

Når man begynder at planlægge sin Internetstrategi, og gerne vil være synlig på nettet melder sig de forskelige metoder og muligheder sig ret hurtigt, ”Skal jeg vælge banner annoncer? Eller Seo? Eller Google adwords?” det er helt naturligt at man i sin markedsføringsplanlægning afsøger mulighederne på markedet for maksimal udbytte af sine annoncekroner.

Hvorfor siger vi nu! at Google adwords er første etape på den lange vej i sin markedsføringsstrategi? Det skyldes at Google… Læs mere

Google caffeine

Google caffeine

I følge en artikel på searchengineland i dag, oplyses det at Google caffein opdateringen stadig ikke er rullet ud i fuld skala som oplyst fra Matt Cutts, en af Googles software ingeniører, han oplyste sidste år på sin blog at Google forventede en glidende udrulning af Google caffein opdateringen efter juleferien.

En talsmand fra Google udtaler at Google caffeine kun kører på et datacenter, og siger man forventer en fuld udrulning til de andre datacentre over de næste… Læs mere

Online markedsføring ram den rette målgruppe

Online markedsføring ram den rette målgruppe

Når du begynder at målrette din online markedsføring mod bestemte grupperinger, er det vigtigt at vide noget om demografi (forbrugeren, bla. køn aldersgruppe, boligforhold, jobtype, uddannelse, økonomi og indtjening i husstanden etc.) hvis du bruger tid til at få tilrettelagt strategier der tager temaer op i markedsføringssammenhæng vil din annoncekampagne virke stærkere og give en større succesrate, derved opnås et højere udbytte af din investering i online reklamer.

Man kan i forbindelse… Læs mere

Google løbet ind i en monopolsag

Google løbet ind i en monopolsag

Ifølge et blog indlæg fra Google, fortalte virksomheden, at der i øjeblikket foregår en undersøgelse i Europa, hvor Google undersøges for unfair konkurrence.

Der er tale om indledende skridt i forbindelse med undersøgelsen, som er startet på baggrund af klager fra konkurrerende virksomheder der mener Google udnytter sin markedsposition i forhold til deres virksomheder.

Google mener Microsoft har en finger med i spillet i et par af klagerne, da der bla. er indgivet klager… Læs mere

Sikkerhedsopdatering WordPress 2.92

Sikkerhedsopdatering WordPress 2.92

WordPress har udsendt en sikkerhedsopdatering der forhindrer brugere i at se hvilke elementer der er blevet smidt i papirkurven, i version 2.91 skulle det være muligt for alle at have tilgang til papirkurven, uanset hvilken person der er logget ind. Dette skulle også være tilfældet for abonnenter der ikke har adgang eller begrænset adgang til websitet.

Som vi tidligere har beskrevet er det altid vigtigt at opdatere sine webapplikationer i takt med at sikkerhedshuller konstateres, dette forhindrer… Læs mere

Finne taget med bukserne nede!

Finne taget med bukserne nede!

Google steet view har ifølge flere pressetjenester taget en finne med bukserne nede i sin have, der er tale om et billede der ikke burde have været lagt ud i forbindelse med Google street view introduktionen i Finland. Billedet stammer fra et villakvarter i den nordfinske by Rahee, hvor manden angiveligt sidder med bukserne nede om anklerne og hygger sig.

Ifølge forlydender vides det ikke om manden blottede sig til ære for fotograferne – eller… Læs mere

Virksomhedens potentiale

Virksomhedens potentiale

I dag er der mange skjulte ressourcer i virksomhederne når det gælder online markedsføring, produktion og service etc., her er der tit tale om uudnyttede kompetencer og knowhow om produkter etc. Mange medarbejdere har ved at arbejde med specifikke arbejdsområder, formelle og uformelle kompetencer som kan være med til at sætte fokus på det gode salg af virksomhedens produkter, alt sammen noget der ikke udnyttes kommercielt i virksomheden i tilstrækkelig grad.

Der er i mange virksomheder afsætningsområder der… Læs mere

Google Buzz

Google Buzz

Google har holdt en pressekonference om det sidste nye skud på stammen Google Buzz, der er her tale om et nyt produkt der kan sammenlignes med sociale netværk som Facebook og Twitter. I systemet er integreret Google produkter, herunder Gmail.

Google Buzz vil vise en miniature af YouTube videoer og gøre det nemt at afspille disse, det vil også være muligt med Googles fotofremviser at bladre igennem foto og se dem hurtigt. Der vil endvidere være genveje til… Læs mere

Glem ikke den traditionelle markedsføring

Glem ikke den traditionelle markedsføring

Som vi i flere artikler har beskrevet er online markedsføring et element der er stærkt på vej til at skabe en defacto standard for markedsføring og markedsføringskanaler i den moderne virksomhed.

Men det er stadig vigtigt som virksomhed at huske, at ikke alle bruger nettet til at få skabt nye kunderelationer.

Lidt afhængigt af hvilken type forretning man har, er det vigtigt at finde kunder der passer direkte ind i virksomhedens koncept, er der tale… Læs mere

Tilmelding nyheder