januar 2010 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: januar 2010

Google Street View – du kan få erstatning

Google Street View, du kan få erstatning?

Google Street View deler folket, nogle mener det er ok at Google har billeder af veje og stræder samt ejendomme på vejnettet.

Som vi i tidligere indlæg vedrørende Google Street View har beskrevet og kommenteret på, er der i forbindelse med de 360 graders foto der er optaget med Google fotobiler, opstået forskellige opfattelser af hvad der er ret, og hvad der er vrang i denne sag.

Uenighed om retsstilling ved… Læs mere

Online reputation management

Online reputation management

Inden for det sidste års tid har vi haft en del nye kunder som forespørger på online reputation management, grunden er jo næsten åbenlys, de er under en eller anden situation havnet på Internettet og med nogle udtagelser på blogs, fora, nyhedstjenester, hadesider og lign.som de gerne ville have været foruden.

Når vi holder det første møde med en ny kunde der ønsker at få udført online reputation management, som på dansk er omdømmepleje i online medierne,… Læs mere

Facebook markedsføring

Facebook brug det til viral markedsføring

Du kender situationen, man vil gerne markedsføre virksomhedens brand og produkt i så bredt omfang det nu er muligt, de traditionelle markedsførings metoder anvendes dagligt i virksomheden, men man tøver lige en kende med at sprede sig ud i sociale netværk, som f.eks. facebook.

Viral marketing som anvendes på facebook, side om side med den traditionelle markedsføring har en anden indgangsvinkel til kunder/brugere.

Viral marketing karakteriseres ved at kunne sammenlignes med en virus… Læs mere

Troværdig markedsføring

Relationer i troværdig markedsføring

Det at skabe værdi og relationer imellem kunde og virksomhed giver på den lange bane glade og tilfredse kunder, vi oplever for tiden i samfundet et tillidsbrud til mange etablerede forretningskæder og forretninger, der er tale om virksomheder der skilter med udsalgsvarer til stærkt nedsatte priser, og hvor der reelt ikke er tale om udsalgsvarer eller tilbud, men om markedsføring der er misvisende.

Hvor opstår tillidsbruddet imellem forbruger og forretning? Det opstår når der annonceres med… Læs mere

Online undersøgelser

Online undersøgelse af brugeradfærd

Det er vigtigt at følge med tiden, og se hvilke parametre der giver succes i virksomheden i dag. Internettet giver mulighed for via login til lukkede fora, hvor brugergrupper testes op i mod forskellige emner indenfor virksomhedens kerneområder, der er tale om de parametre der ønskes analyseret i et salgsforløb, kendskab til virksomheden etc.

I et sådan forløb stilles der uddybende spørgsmål, disse spørgsmål kan efterfølgende konverteres til brugbar viden i forbindelse med virksomhedens online markedsføring… Læs mere

Google Street view på kant med loven

Google Street view på kant med loven

Google Street view som vi for nogle dage siden præsenterede som en nyhed, er på kant med straffelovens paragraf 264a i følge mediejurist Oluf Jørgensen fra Danmarks Journalisthøjskole, loven forbyder fotografering af personer på privat grund.

Google street view viser billeder på gadeplan i 360 graders vinkler, her kan man dreje det valgte billede og se detaljer hele vejen rundt, Google street view har på de billeder der vises, sløret ansigter og bilers… Læs mere

Cascading Style Sheets

Cascading Style Sheets (CSS)

Mange programmører anvender i dag CSS til layoutopbygning af deres kunders websites, det er en god beslutning af få programmeret med en kodningsform der er fremadrettet, og giver mulighed for optimal søgemaskineoptimering i forhold til det valgte design.

Men desværre der findes stadig webbureauer og programmører der anvender de gode gamle tables til styring af websidernes layout og design, det er rigtigt synd for de kunder der køber et website som ikke lever op til nutidens… Læs mere

W3C

W3C en webstandard man bør følge.

W3C er betegnelsen for en standardisering af html kodning, herved sikres kompatibilitet med forskellige browsertyper og ensartet visning af websites, ved at bruge W3C standarden i forbindelse med kodning af websites opnår man bedre brugeroplevelser og mindre aha oplevelser hos de forskellige brugere.

Hvem står bag W3C World Wide Web Consortium, det er ingen ringere end opfinderen af World Wide Web Tim Berner Lee, han har sammen med en række kendte personligheder… Læs mere

Outsourcing af online markedsføring

Outsourcing online markedsføring

Strejfer tanken dig en gang imellem, er online markedsføring noget vi selv skal udføre i virksomheden, eller burde vi få et professionelt firma der arbejder med markedsføring i dagligdagen til at give os full service markedsføring i de elektroniske medier.

Mange erhvervsdrivende er dygtige entreprenører indenfor det arbejdsfelt de arbejder med, der er mange gøremål i en moderne virksomhed, der kræves et stort kendskab til mange forskellige arbejdsområder og funktionaliteten i disse, derudover skal man have… Læs mere

Google street view

Google street view

Google street view er gået i luften med danske veje og bygninger som kan ses med Google maps og street view, Google gør det nu muligt at se billeder i høj kvalitet, fotograferet direkte fra de enkelte gader i store dele af Danmark.

Google street view vognen kørte landet tyndt.

Sidste år kunne man over store dele af landet se Google køre rundt og fotografere veje og bygninger til Google street view, dette giver nu mulighed for… Læs mere

Tilmelding nyheder