august 2009 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: august 2009

SEO Kursus

SEO Kursus et emne til debat

Der tales meget om SEO kurser på Internettet for tiden, mange nye kursusudbydere byder sig til på dette marked. Jeg har selv deltaget i diskussioner for og i mod den måde disse kurser udbydes på, og på hvilke grundlag seo undervisningen finder sted.

Hvad dækker et SEO kursus over?

Der er mange former for undervisning der kan finde sted i forbindelse med et seo kursusforløb, her kan der være tale om tekstforfatning, hvilket er… Læs mere

E mail

E-mail guds gave til virksomhederne

E-mail er ved at være en helt almindelig kommunikationsform når der arbejdes i de forskellige virksomheder, brugerne er blevet dus med mediet, og anvender den i den daglige kommunikation med sine brugere, kunder og personer der skal have kontakt til virksomheden.

Er e-mailen så den bedste løsning?

Tidligere foregik skriftlig kommunikation, ved at virksomheder skrev et brev til kunder og interessenter, herefter blev brevet postet i den lokale postkasse til fyraften, og kunden havde brevet… Læs mere

Økonomiske bobler og markedskræfterne

Økonomiske bobler og markedskræfterne

Udtrykket økonomiske bobler svirrer tit i medierne i finanskrise tiden som alle jo har stiftet bekendtskab med i større eller mindre grad?

Bobler og dette begreb er også brugt i andre sammenhænge, vi kender udtrykket fra IT / .com boblen, hvor kæmpe værdier over natten blev mere eller mindre værdiløse, virksomheder væltede på stribe, det der kunne sælges i går for svimlende millionbeløb ville ingen eje, om de så fik det foræret.

Økonomiske bobler opstår og… Læs mere

Spamfilter

Spamfilter er en gave til virksomhederne

Når man arbejder med Internet og anvender dette som arbejdsredskab dagligt går der sjældent ret lang tid før ens email konto fyldes op med skidt og skrammel, gode tilbud på alverdens forskellige produkter services, potensmidler ad libitum etc.

Der findes forskellige måder at undgå dette spam på, anvendelse af e mail adresser som kun få personer kender, giver ikke så meget spam, men en hoved email kan godt få en relativ stor mængde spam… Læs mere

Markedsføring

Markedsføring

Markedsføring er et udtryk for reklamebudskab af en vare eller reklame for en virksomhed og dens image, markedsføring tilpasses typisk til de tiltag som respondenterne skal modtage på den givne reklameblok, afsætningen er her afhængig af mange faktorer i forbindelse med promoveringen eller præsentationen af produkterne eller tjenesteydelserne.

I moderne markedsføring er der i forbindelse med reklamernes opståen, forsket og testet meget på, hvilke budskaber, man som virksomhed kan bringe ud til sin målgruppe af købere og personer, der… Læs mere

Finansloven 2010

Finansloven 2010

Så er der lagt budget for den danske befolkning for 2010, når man taler om finansloven så er der tale om de forventede indtægter og udgifter i statens kasse for det efterfølgende år. I finansloven afstikkes fordelingen af de enkelte poster / udgifter og indtægter som staten står for at køre forretningen Danmark.

Finansloven skal vedtages af folketinget, som har pligt til at kontrollere om bevillingerne stemmer overens med det budgetterede.

Finansloven er grundlovbestemt og skal forelægges for… Læs mere

Markedsføringsplan og markedsføringsplanlægning

Markedsføringsplan og markedsføringsplanlægning

Når der i virksomhederne i dag skal planlægges markedsføringsstrategier og markedsføringsplan for online markedsføringen, kræver det en tilbundsgående markedsføringsplanlægning og dette ned til de enkelte detaljer i planlægningen.

Virksomhedens markedsansvarlige skal danne sig et overblik over hvor de vil hen med kampagnerne og hvilken strategier de vil bruge for at komme i nærkontakt med de potentielle kunder de har mulighed for at hente fra Internettet.

Virksomhedens idégrundlag

Det kræver man identificerer virksomhedens idegrundlag ganske nøje. Hvilken forretningsstrategi… Læs mere

Marketing priser og Awards

Marketing priser og Awards

Når der årligt uddeles grammyer og priser indenfor reklame og marketing, er der sjældent et øje tørt når priserne uddeles for de bedste reklamestunts som præsenteres fra nogle af verdens bedste reklamebureauer, hvor den ene smarte reklame efter den anden præsenteres med pomt og pragt.

Kan du huske de sidste års bedste reklamestunts og markedsførings budskaber?

Umiddelbart kan det være svært at huske, hvem der vandt de forskellige klasser, indenfor de forskellige områder af markedsføring. Så… Læs mere

Spies rejser og formand Simon Spies

Simon Spies – en mester i markedsføring

Markedsføring fra hjertet og med kløgt.

  En af de danskere der forstod markedsføringsmekanismerne helt til bunds er efter min opfattelse Simon Spies som startede Spies rejser.

Han startede med at sende folk til Mallorca med bus, deltog selv som rejseleder på disse busture og udflugter som efter datidens tidsramme var noget mange begyndte at interessere sig for, det at rejse ud og opleve verden og se nye steder begyndte så småt… Læs mere

Markedsføringsmodeller

Markedsføringsmodeller

Markedsføringsmønstret har igennem de sidste år ændret sig væsentligt, den gamle traditionelle annonceringsform, som igennem snart mange årtier, med annoncering i lokaltelefonbøger, regional telefonbøger og lokalaviser er gået væsentligt tilbage igennem de sidste år.

Mange bladhuse kan ikke få det til at løbe rundt, der mangler indtjening på de ellers altid gode annoncesalg, telefonbogssalget mindskes over tid. Ja det annoncesalg man lever af er lige pludselig ved at smuldre imellem fingrene på en, hvis der ikke sadles om i… Læs mere

Tilmelding nyheder