juni 2009 – Online Marketing Blog

Månedsarkiv: juni 2009

Html fejl igen, igen

Html fejl igen, igen

Vi har en kunde som selv arbejder med del af sin søgemaskineoptimering sammen med sin webmand som er ansat i det pågældende firma, vi rådgiver og udfører de lidt større arbejder og har gjort det igennem snart rigtigt mange år.

I fredags sendte kunden en email om han havde reduceret sine placeringer på Google ret drastisk og spurgte om der var kommet nye algoritmer, siden han gled længere og længere ud af systemet i søgemaskinerne, og… Læs mere

Duplicate content – Søgemaskiner

Vær opmærksom på Duplicate content

Duplicate content er noget søgemaskinerne ikke kan lide, der er tale om ens indhold på flere sider på et domæne eller om samme indhold spredt ud over flere domæner.

Det er ikke altid med henvisning til at få flere besøgende ( ondsindet optimering ) på sit website der foretages kopieret indhold, problemerne kan opstå utilsigtet, når man ønsker at f.eks. have printvenlige sider, samt sider med dynamisk og statisk urlér på samme websted. Her bør… Læs mere

SEO moduler og webshops

E handelsløsning – fungerer din webshop rent SEO mæssigt

Mange webshop løsninger har det i princippet på samme måde som mange CMS systemer, de er simpelthen kodet så dårligt, at de i søgemaskinesammenhæng må kaldes håbløse, når der bruges hårde ord som håbløse, skyldes det at hele webarkitekturen er sammensat ud fra meget snævre rammer og med fancy detaljer frem for en shopløsning, der kan opfylde den moderne webshop ejers behov om en e handelsløsning, der både opfylder det… Læs mere

Finanskrise og markedsføring

Finanskrise og markedsføring skaber nye salgsmønstre

For tiden er der opstået et fænomen i forbindelse med markedsføring af virksomheders produkter set i relation til finanskrisen. Nu gælder det om at få sat priserne ned og gerne så meget som muligt her og nu, der mangler likviditet og en hurtig måde, at få likviditet i virksomheden er at få smidt nogle varer over disken, koste hvad det vil.

Detailhandelen sælger ud på udsalg det meste af året, og selv indenfor de… Læs mere

Google directory

Google directory – dmoz ( Open Directory Project ) leverer datafeed

Vi fik i dag en forespørgsel fra en kunde om dmoz.org og betydningen for troværdighed i Google, vi giver her vores besyv med hvordan vi opfatter betydningen af dmoz.org i dag.

Google anvender dmoz.org til sit eget webkatalog og henter data herfra og bruger disse og kombinerer dem med søgeresultater til vægtning og placerings af websites.

Tidligere var værdien af dmoz link høj og man skulle altid prøve at… Læs mere

Moral og dobbeltmoral

Moral begrebet under anklage

I forbindelse med episoden omkring AidOnline, rejser der sig umiddelbart nogle spørgsmål om moral og dobbeltmoral. Det debatten er kørt på er det er umoralske i et firma og nogle nødhjælpsorganisationer, skulle score profit på andres bekostning.

Dette synspunkt er jeg som udgangspunkt 100% enig i.

Men når nu dette er sagt, tænker jeg på at moralbegreber er en underlig størrelse, nogle gange er ting ok, hvis det giver vedkommende noget, så kan begreberne gradbøjes i… Læs mere

Markedsføringstaktik i krisetider

Naviger sikkert igennem finanskrisen med din markedsføring

Mange virksomheder famler i blinde når det gælder markedsføring på nettet. Situationen opstår typisk når virksomhedens salgskurve knækker, og salget falder, og på baggrund heraf sættes ind med markant markedsføring, den normale skepsis overfor onlinereklamer sættes ud af drift, og kampagner sættes i gang uden så mange krav til udbytte.

Når der kommer tilbud ind af døren der lover, at der kan findes nye kunder i løbet af fem minutter, bør man have… Læs mere

Organisationerne dropper AidOnline

Dropper AidOnline

Nu begynder de etablerede organisationer at falde fra, når det gælder samarbejdet med AidOnline, og den måde hvorpå de skaffer deres indtægter med et browser plugin, der filtrerer det oprindelige annoncemateriale fra, og erstatter det med annoncer solgt af  AidOnline og hvor en procentuel del går til de velgørende organisationer. Ifølge pressemeddelelser i dag har kræftens bekæmpelse og senest Dansk Røde kors sagt fra med følgende begrundelser.

Røde Kors begrunder sit nye valg med respekt for sine… Læs mere

Markedsføring og nye muligheder

Markedførings scenarier…

I forlængelse af Aidonline markedsføringsmetoder, kan man stille sig følgende spørgsmål, hvis det imod al sandsynlighed skulle være lovligt ifølge dansk ret, hvilket vi stiller os meget tvivlende overfor, hvilke konsekvenser vil det så have for markedsføring fremover på Internettet?

  1. Hvordan vil de store spillere på markedet reagere?
  2. Hvad sker der med den gratis information der er til rådighed nu?
  3. Sociale fora, hvordan vil de overleve?

1. Hvis scenariet om det skulle være tilladt at snylte på… Læs mere

AidOnline – Stop-Aidonline

Der skrives for tiden meget om aidonline blandt vores kolleger i branchen, og dette er et godt initiativ i forbindelse med den måde aidonline ønsker at snylte på andres websites. Læs mere
Tilmelding nyheder