World Business Guide

World Business Guide

Ja sommer, delvis sol og folk i regnskabsafdelingen der holder fri, så er det tid for annoncehajerne igen, World Business Guide sendte i dag sin årlige opdateringsskema, hvor det klart fremgå i det første afsnit, at opdatering er gratis, men når man nu kommer længere ned i materien drejer det sig reelt om en tegning af en annonce for 3 år til Euro 995,- pr. år. opsigelse af aftalen skal finde sted 2 måneder før udløb af den indgåede aftale, ellers gentegnes aftalen automatisk.

World Business Guide et katalog som ingen ser.

World Business Guide må efter gennemgang vurderes til rent besøgsmæssigt til at ligge i den helt lave ende, sites arkitektur fremmer ikke placeringerne på andre søgemaskiner, og må siges at være noget nær usynligt for brugerne.

I øvrigt er det frækt, at sende opdateringsskemaer ud til virksomheder der ikke har handlet med World Business Guide tidligere, og anmode om justeringer etc. velvidende at den måde det skriftlige materiale og tekst er skrevet på kan skabe problemer for den enkelte læser, teksterne er skrevet med stor skrift, ingen afsnit, alt nærmest skrevet sammen i en stor rodebunke, dette for, at den person der læser aftalen igennem skal blive forvirret og bare sende skidtet retur, for efterfølgende at slås med et firma i Holland om en optagelse i et totalt værdiløst katalog.

Ved opslag i kataloget på danske virksomheder kommer der nogle få frem, jeg håber sku ikke de har betalt for optagelsen, man ved jo aldrig, det kan også være World Business Guide har taget nogle få danske virksomheder med for det ligesom skal se bedre ud, uden at spørge og fakturere for dette.

Google adwords?  annoncerer de så her?

Ved flere opslag og test for Google adwords annoncer for World Business Guide og emnebeskrivelser på følgende termer.:

Services, Manufacture, Food Industry, Education, Health Care, Health Care, Design, Lawyers, Transportation, Travel Agencies, Architecture, Advertising Agencies, Architecture, Accessories, Chemical Industry, Agriculture, Telecommunications, Banking & Finance, Consultancy, Accounting Services, Printing, Constructions, Books, Air Conditioning, Child Care Products, Conference Services, Appliances, Appliances, Antiques.

Søgningen efter Google adwords annoncer har fundet sted dags dato fra webservere placeret i Danmark, Holland, Tyskland og USA – dvs. fra flere forskellige lokationer og IP ranges fra de forskellige lande.

Resultatet af søgningerne er at ingen annoncer er fundet. Det udelukker dog ikke der kan finde annoncering sted på Google, men i forbindelse med testen dagsdato var der ingen synlige resultater på disse søgetermer der indgår i hele deres katalogstruktur.  

Et katalog uden værdi for annoncøren

Et katalog uden værdi for annoncøren

Læs mere om annoncehajer

 

 Der er kun en vej for disse katalogoptagelser, direkte i skraldespanden.

 

 

Så pas på, hvis du modtager en sådan skrivelse fra World Business Guide, det er ikke et fedt sted at være, der kommer ikke kunder fra dette katalog, men kun regninger.

Del nyheden!

En kommentar til World Business Guide

Tilmelding nyheder