Menu Luk

Seo kompetencer og programmeringserfaring

Som Seo virksomhed får vi ofte stillet spørgsmålet om vi kommer med udkast / arbejdsbeskrivelser til hvad der skal udføres på kundens website, således at deres webbureau og programmører kan udføre disse funktioner når tingene ligger klar.

Svaret er, at vi i de fleste tilfælde selv foretager de fornødne justeringer og omprogrammeringer i de systemer vi skal optimere. Vi har inhouse den fornødne programmeringsmæssige viden, kombineret med SEO som hovedarbejdsområde.

Vi kan stort set inden for de fleste CMS systemer selv udføre de fornødne justeringer der skal til for at få websitet op i søgeresultaterne på søgemaskinerne, uden hjælp fra udvikleren, som enten efterfølgende får besked på hvad der er udført, og en beskrivelse heraf, eller måske er med på sidelinjen, hvis der er tale om større systemer.

Der er grænsetilfælde, hvor der er tale om meget store systemer som f.eks. banker, luftfartsselskaber, rederier, telefonselskaber etc. hvor processen skal udføres i samarbejde med den ansvarlige IT afdeling og de programmører der til dagligt arbejder med den pågældende webplatform.

Et eksempel på en opgave som opbygges i samarbejde med virksomhedens programmører.

Et større Nordisk telefonselskab havde igennem længere tid ikke kunnet få sit website synliggjort på søgemaskinerne. Problemet var dårlig url struktur og dårlig crawler muligheder for søgemaskinerne, Vi fik udleveret serveropsætningsfiler etc. og opsatte en tilsvarende webserver hos os – opbyggede et rewrite system, som efterfølgende blev sendt til teleselskabet, hvor de kunne køre de test de ønskede på deres testserver før det kunne implementeres på hovedsitet. (en langsommelig proces) men de prioriterer forståeligt nok, sikkerheden meget højt i sådanne virksomheder.
I sådanne tilfælde er der tale om fortrolighedserklæringer og kryptering af data under opbevaring, da serveropsætningsfiler til så store virksomheder indeholder hele opsætningen på den pågældende webserver, og ikke kun den del der vedrører rewrite delen.

Vi har fokuseret på viden og knowhow indenfor de forskellige programmerings former som php, ASP,  ASP.net samt det lidt ældre Perl som typisk anvendes til cgi scripts.

Vi har skrevet utallige rewrite rules og isapifilter igennem tiderne til forskellige CMS systemer, der ikke fungerede optimalt i forbindelse med den måde søgemaskinerne indekserer et website på.
Vi har hjulpet med opsætninger af ASP.net websites samt korrekt placering af ViewState i dokumentet.

 Så når du skal have foretaget professionel Seo får du hele pakken med, og behøver ikke yderligere beregne arbejdstimer til webudviklere etc. for implementering og udførsel af din SEO opgave.

Efterfølgende vil du få statistik over placeringer og måling (f.eks. Google Analytics) af besøgsraten på den valgte SEO pakke.

Posted in SEO