Markedsføring Gratis markedsanalyse

Markedsføring Gratis markedsanalyse

Det første sted de fleste søger efter en virksomhed i dag, er på Internettet, typisk er det Google der bruges som førstevælger, når et produkt eller virksomhed skal findes.

Derfor er det vigtigt at både store som små virksomheder kender mulighederne for online markedsføring og annoncering på nettet.

Mange små virksomheder har begrænset økonomisk råderum, derfor er det tit adhoc annoncering og tilfældigheder, der styrer virksomhedens online markedsføring, i nogle tilfælde bliver det til annoncering, som måske ikke helt rammer gruppen af personer man ønsker, andre gange er der tale om annoncering i lokalaviser, flyers og lign.

At skabe en identitet på nettet er ikke så svær som det lyder, alt afhængigt af budget, viden og metodik, dette kombineret med egen indsats kan sikre en tilstedeværelse der giver kunder løbende fra nettet.

Derfor bør den fornuftige virksomheds-ejer bruge noget tid til at sondere markedet, herved kan der ved selvsyn ses hvad der er af muligheder for at bruge online markedsføring som kundegenerator til virksomhedens fremtidige kunder.

Vi tilbyder din virksomhed et gratis prisoverslag over markedsføringsmetoder, og de muligheder din virksomhed har for bedre på placeringer på søgemaskinerne.

Analysen baseres på en vurdering af din aktuelle tilstedeværelse på nettet på 10 søgeord. Der udarbejdes forslag til fremtidig synlighedsmetoder og online markedsføring på Internettet.

Der er afsættes ca. 30 – 45 min til en analyse og synlighedsprofil, her vil der være basis for at se hvilken vej din fremtidige online strategi og markedsføring bør gå.

Der er ikke tale om en gennemgribende analyse, hvor konkurrent segmenter og fejlsøgning på webstedsplatformen foretages. Analysen er en mere overordnet betragtning af din markedssituation på søgemaskinerne her og nu.

Kontakt os for yderligere information.

Tilmelding nyheder