Linkjuice - undgå links fra spamrelaterede websider

Linkjuice og spam links

Som bestyrer og optimeringsrådgiver af en del blogs og websites, hvor det er muligt at tilmelde sig tjenester og debattere i fora mv. er arbejdet med at sortere hungrende website ejere, der ønsker linkjuice, og mulige klik fra forskellige poster og blogs blevet en større arbejdsopgave end tidligere, i forbindelse med driften af sådanne websites.

Spam brugerne har ikke har noget at tilføje rent debatmæssigt og lign. i mange af de poster de indsender kommentarer til. Dette skyldes at de ikke debatterer det pågældende emne, men har en anden dagsorden, nemlig linkjuice til deres eget website.

Deres website eller deres holdninger eller meninger fremstilles i form af en tekst, der passer mere til deres eget websites behov om linkjuice end en egentlig debat om det pågældende emne.

Arbejdet med at få fjernet disse uønskede elementer er en del af den daglige oprydning og arbejde med disse websteder, Akismet spamfilter til WordPress er fortrinligt, men der slipper af og til noget igennem som skal fjernes manuelt.

Der er for det meste tale om robotter der prøver at tilgå siderne med deres spam, der findes såmænd også mange personer, der i sin iver efter at komme op på søgemaskinerne med deres egne sider gør alt for at få linkjuice fra forskellige blogs, og åbne communities, hvor der er mulighed for at få et eftertragtet link til sit website.

Det er desværre nok noget der fremover tiltager i takt med flere og flere ønsker at optimere deres websites, og søger efter lidt link love fra forskellige andre websites.

Problemet er at man kan få et for kraftigt spamfilter, der også tager noget der ligner spam, men reelt ikke er det, dette giver så andre problemer, hvis man manuelt skal gennemgå alle afviste spam kommentarer.  Så det er et spørgsmål om pest eller kolera.

Del nyheden!
Tilmelding nyheder