Helle Thorning-Schmidt Damage control

Helle Thorning-Schmidt Damage control

I forbindelse med Helle Thorning-Schmidts TV optræden i TV avisen søndag kl. 18.30 om hendes datters skifte til en privatskole efter sommerferien, er mere en damage control og tilrettelagt mediestyring end en egentlig tilståelsessag, indslaget kommer for at undgå en afsløring som efterfølgende ville kunne give væsentligt flere problemer for Socialdemokraterne, dette i en periode, hvor de har haft vind i sejlene.

At sætte sit barn på privatskole er der jo ikke noget galt i, men socialdemokraterne holder normalt fanen højt når de beskriver private initiativer, sidst så vi, Mette Frederiksens fra Socialdemokraterne, som tidligere skosede andre for at vælge privatskoler, frem for at sætte de ressourcestærke børn i folkeskolen, der blev ikke lagt fingre imellem i den kritik af forældre der kom for dagen. Men da hun som forældre stod i en situation og skulle vælge skole til sit eget barn, fravalgte hun folkeskolen.

Nu er Helle Thorning-Schmidt kommet i den samme situation, hendes børn skal ikke gå i skole med arbejderbørn, men i privatskole. Er det nye toner fra ARBEJDERPARTIET, eller er det kun noget som partitoppen og folketingsmedlemmerne er forundt, grundet deres højere lønninger end deres kernevælgere, arbejderne?

At have en høj moral på andres bekostning er ikke troværdigt, specielt ikke, når man anvender partiet politiske meninger til at beskrive kapitalismens dårligdomme, så lyder det lidt hult når man så selv bruger los af de dårligdomme (Privatskoler, privathospitaler og lign.) som det kapitalistiske system nu engang har givet mulighed for. Så er troværdigheden væk, det må selv kernevælgere kunne se.

At bruge damage control er her helt oplagt i en situation som denne, når Mette Frederiksen er afsløret, ved Helle Thorning-Schmidt også at journalister og andre mediefolk vil bore dybt for at se om der er andre fra Socialdemokraterne som har lignende ”ting gemt i skabet” Derfor kommer bekendelsen nu, det er bedre at komme med den selv, frem for at blive forelagt de klare sandheder fra presse og lign. Hvis det var sket ved afsløring – ville troværdigheden have lidt et endnu større knæk end ved at stå frem i medierne.

Godt spin-arbejde, men for folk med erfaring indenfor medier, presse og promotion, skriger det til himlen, at der er tale om at begrænse skaderne mest muligt i denne situation, dette ved brug af damage control.

Del nyheden!
Tilmelding nyheder