Google kommer nu med TV

Google kommer nu med TV

Google´s seneste skud på stammen af nye produkter hedder webTV, i et samarbejde med Intel,  Apple og andre IT virksomheder har Google udviklet det nye produkt.

Google præsenterede produktet tidligere i denne uge på en konference i San Francisco.

Google er i konkurrence med flere aktører som arbejder på at lancere et lignende produkt, her er der tale om bla. Microsoft mv. som ligeledes har set muligheden for at få fodfæste med denne teknologi og en kommende brugerkreds.

Intentionerne med at indføre webTV ligger i de enorme annonce kroner et sådant medie kan generere, der tales om online annoncering i omegnen af 70 milliarder dollar. Så der er ingen tvivl om det er et lukrativt marked at komme ind på fra start.

Google første TV vil blive produceret af SONY, og forventes klar i efteråret – Google får hermed produceret et TV fra en af verdens bedste producenter af TV, hvilket skulle være ensbetydende med en høj kvalitet allerede fra start.

Google TV skulle ifølge Google give mulighed for at se TV kanaler og indhold fra YouTube, dette skulle fungere ved af der via en søgeboks på skærmen skulle kunne søges efter bestemte TV kanaler.

Google TV anvender Google browseren Chrome og anvender Android platformen. Google TV kan anvendes som et normalt tv, hvilket betyder at de kanaler man i forvejen ser via andre operatører kan ses uden problemer, dette kombineret med mulighed for at anvende søgefunktioner og andre Internetfunktioner direkte på Tv ét.

Tilmelding nyheder