Google Instant

Google Instant

Der annonceres der for tiden om at Google kommer med en nyhed som hedder Google Instant, det har ført til udtalelser og forudsigelser på mange blogs over det meste af Verden, at Google Instant betyder døden for SEO branchen.

Google Instant har til formål at vise resultaterne mens du skriver i søgefeltet på søgemaskinen, den udskifter de forskellige søgeresultater på hele siden, i takt med du tilføjer flere bogstaver eller ord i din søgning, dette gør at man hurtigere vil ramme et relevant emne indenfor det søgeområde man foretager søgning på, når man er logget ind på sin Google konto.

Google Instant er absolut ikke en SEO”killer” tværtimod, vi ser nye muligheder for at skabe resultater med denne ekstra facilitet som søgemaskinen Google tilbyder sine brugere.

Google Instant

Der opstår altid hysteri i visse SEO kredse når noget skifter fra det gammelkendte til noget nyt, det er altid nemmere at gøre som vi ”plejer”, men udviklingen stopper ikke på søgemaskinerne, der indføres årligt flere hundrede ændringer i søgemaskinernes algoritmer, store som små, som skal give bedre søgeresultater til brugerne, Google Instant er bare et af disse elementer som har fået noget større omtale.

Så bare rolig!  SEO og søgemaskineoptimering er ikke død endnu.

Tilmelding nyheder