Google beskylder Microsoft for at kopiere søgeresultater

Google beskylder Microsoft for at kopiere søgeresultater

Der er blevet rejst spørgsmål fra Googles side om kopiering af søgeresultater fra Google til brug i Microsofts søgemaskine Bing.

På Search Engine Land bringer Danny Sullivan nyheden, at Google anklager Microsoft for at kopiere Google søgeresultater og anvende disse i deres egne resultater på søgemaskinen Bing.

Ifølge det lange indlæg skulle Google have fået mistanke om kopieringen af topresultater for flere måneder siden, hvor opmærksomheden fokuserede sig på bestemte søgninger. Google har siden arbejdet med at teste Bings søgeresultater ved opsætning af håndkodede søgeresultater på fake og meningsløse ord og ord sammensætninger. På baggrund af disse test er Google kommet frem til, at Bing bruger Googles data til forbedring af søgeresultaterne på Bing.

Bing har ikke afvist, at de anvender data, som er trukket fra Googles søgeresultater, de beskriver ifølge Stefan Weitz, direktør for Microsofts Bing-søgemaskinen, at de anvender forskellige parametre til at placere websites i Bings søgeresultater, her anvendes bla. Bings værktøjslinje til information om klik data og forespørgsler mv.

Det der undrede Googles ingeniører var sammenfaldet imellem Google og Bings resultater på fejlstavede ord, fejlstavninger som Google havde produceret til formålet i deres test, og efterfølgende kunne se både på egen søgemaskine og på konkurrenten Bing.

Det bliver spændende at følge dette tema den kommende tid.

Læs hele artiklen på searchengineland.com

Del nyheden!
Tilmelding nyheder