Glædelig jul

Glædelig jul til kunder og forretningsforbindelser.

Vi ønsker vores samarbejdspartnere, kunder og dem der lige kikkede forbi en glædelig Jul og et godt Nytår.

Året er gået med fuld fart hos Online marketing, mange nye kunder er kommet til, uheldigvis er der desværre også forsvundet gamle kunder, nogle af dem har været med i snart 10 år. Disse virksomheder er blevet opslugt af finanskrisen, disse virksomheder er for de flestes vedkommende indenfor den finansielle sektor og beslægtede områder, der er tale om virksomheder som tidligere har gjort det i pantebrevsmarkedet, og forbrugslån med sikkerhed i fast ejendom, for dem har de sidste halvandet år været alt andet and fremgang, der er tale om rent blodbad, da den bagvedliggende finansiering ikke har været mulig i forhold til de værdier de skulle belåne.

På den anden side er der kommet nye virksomheder ind med helt andre forretningsområder, her er tale om virksomheder der ikke er låst fast af at skulle bruge større finansiering.

For rigtigt mange af de webshops vi kører optimering for, er der rent faktisk sket en stor fremgang i salget i 2009 i forhold til året 2008.

Så selv om markedet kan se gråt ud, er der stadig mange muligheder for at få sin virksomhed frem og skabe et salg, selv i dårlige tider, det kræver mange gange kun at man slipper fantasien løs, og prøver at markedsføre sig lidt anderledes end de konkurrenter man slås med indenfor samme segment.

Google har i årets løb kommet med en del ændringer bla. personlig søgning / Personalized search og Real Time Search og derudover flere ændringer, nogle af dem vil først rigtigt slå igennem i starten af 2010 når Google Caffeine er fuldt ud implementeret som annonceret hen over julen i år.

Vi vil bringe informationer løbende om de nyheder og ændringer der kommer i forbindelse med udrulningen af Google Caffeine, bla. at Google også vil begynde at bruge indlæsningshastigheden som en del af den algoritme der baner vejen for topplaceringer på Google.

Endnu engang ønskes alle en Glædelig Jul fra Online Marketing

Tilmelding nyheder