En million spamsider oprettes i timen

En million spamsider oprettes i timen

En million spamsider opstår hver time døgnet rundt, dette svarer til at der på årsbasis oprettes 8.760.000.000 sider, næsten 9 milliarder websider uden andet formål end manipulation med søgemaskiner og egentlige spamsider.

I takt med at annonceringer på søgemaskinerne stiger, qua den større tilslutning finder flere det (Smart) med egne løsninger, og her er fokus kastet på organiske søgemaskineresultater. Dette er vel en naturlig konsekvens af markedet, men brugerne og søgemaskinerne slås med mange af disse sider. Brugerne oplever forringede søgeresultater når de søger efter et givent produkt, søgemaskinerne kvæles i temasider, temawebsteder og lignende bras med det ene formål at komme højt op i resultatlisten.

Kvalitet på websteder hvad er det?

Kvalitet er normalt et ord, der bruges om f.eks. Cognac, men hjemmesider, hvad er kvalitet her? Er det store virksomheder med et markedsføringsbudget i den høje ende, eller er det det egentlige indhold det handler om?

Der er ingen tvivl om at Google gør alt hvad de kan for at finde nye veje til at reducere spam i deres index, men det kan meget vel være en meget sej og lang kamp, for ligeså hurtigt der kommer nye filtre, så kommer der nye metoder til at omgå disse filtreringer og så starter kampen forfra.

Mange af disse spamsites er sider der svindler brugerne, hvilket kan koste den enkelte forbruger dyrt, når der handles på websteder, der kun figurerer i cyberspace og med fiktive produkter.

Følg med i hvor mange spamsider der løbende bliver produceret på Blekko’s Spam Clock

Tilmelding nyheder