Danske Bank

Danske Bank phishing mail

Advarsel til alle Danske Bank kunder, vi har her til morgen modtaget en phishing mail der tilsyneladende ser ægte ud.

Afsenderen er tilsyneladende Danske Bank, fra mailadressen danskebank@danskebank.dk – mailen lyder som følgende.:

Sikker nethandel

Nu er det nemmere at handle i forretninger, der er tilmeldt MasterCard SecureCode og Verified by Visa. Verified by Visa og MasterCard SecureCode er indført som sikkerhedsstandard af de to internationale kortorganisationer i fællesskab. Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa kort eller MasterCard.

Øget sikkerhed i flere og flere forretninger Antallet af internetforretninger, der har indført den nye sikkerhedsstandard, stiger hele tiden verden over. Handler du tit i udenlandske internetforretninger, vil du jævnligt blive bedt om at anvende én af disse to sikre betalingsformer.

Opret din kode nu – eller næste gang du handler Før du kan handle i internetforretninger, der benytter Verified by Visa og SecureCode, skal du enten oprette din kode her, eller næste gang du handler i en internetforretning, som anvender sikkerhedsstandarden.

Download og færdiggøre “Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard® SecureCode” formular (.HTM).

Link udeladt.

Danske Bank og andre Pengeinstitutters sikkerhedspolitikker

Pas altid på med sådanne email, Danske Bank ville aldrig sende software og link ud på en email-adresse som man skal aktivere, de ville bede om at logge på Danske Banks hjemmeside og via https protokollen(Krypterede sider) som anvendes som standard, hvis de sendte noget ud som de ønskede verificeret, og anmodningen hertil vil altid ske pr. brevpost.

Så undgå at indtaste noget på den falske Email, hvis du modtager en lignende og er kunde i Danske Bank, der er tale om en phishing mail.

Del nyheden!
Tilmelding nyheder