Bliv pilot for en dag

Bliv pilot for en dag – oplev at styre et rutefly

 

aircraft-frontal_banner

 

Som jeg tidligere har beskrevet har den moderne pilotuddannelse udviklet sig igennem de sidste mange år. Da jeg selv er uddannet pilot og stadig følger med i den moderne uddannelse indenfor pilotuddannelserne, og anvender Center Airs fly og faciliteter i Roskilde, vil jeg hermed beskrive lidt om et Kursus som Center Air Flight Academy udbyder til folk med flyskræk samt om en konkurrence som vi afholder i august og september 2009.

Online Marketing har aftalt med Center Air, at der vil være mulighed for at tilbyde en af vores kunder en tur i en rigtig Boeing flysimulator og blive pilot for en dag på danmarks mest moderne flyskole i Roskilde lufthavn – og vi vil blandt vores kunder, eksisterende, og nye trække lod om en undervisningslektion i dette teknologiske vidunder, hvor der vil være mulighed for at prøve at starte og lande samt flyve en rute med luftfartøjet med instruktør mv.

D. 31.10.2009 vil vi blandt vores kunder trække lod – og den heldige vinder vil direkte blive kontaktet af os efterfølgende.

Så hvis du ikke er kunde endnu kan du godt nå at komme med i betragtning. Konkurrencen gælder alle virksomhedens kunder pr. 30.10.2009 .

NB.: Der er ikke tale om ikke et salgstilbud eller åben konkurrence etc.  Vi deltager selv under flyvningen.

 

Bliv pilot for en dag og oplev pilotens arbejdsplads på nært hold

xj-cockpit

Center Air Pilot Academy på Roskilde Lufthavn har netop fået installeret Skandinaviens mest avancerede XJ-Jet simulator. Denne simulator skal primært anvendes til uddannelsen af nye piloter til tunge trafikfly, men nu gives adgang for såvel flyentusiaster som for folk med flyveskræk for at få et enestående indblik i piloternes arbejdsplads ved selv at afprøve den nyeste avancerede simulatorteknologi. XJ-Jet simulatoren er fremstillet i Canada af en af simulatorindustriens mest innovative virksomheder, Mechtronix. Den repræsenterer en Boeing 737-800, som er en af luftfartens mest anvendte flytyper, idet denne type benyttes af både rute-, fragt- og charterselskaber.

Center Air Pilot Academy har udviklet et kursus, der henvender sig til flypassageren, der føler sig utryg før og under enhver flyrejse.
Vi har erfaret, at selvom de færreste vil erkende det, føler mange flypassagerer utryghed ved at skulle ud at flyve. Dette gælder for både folk der skal af sted på ferie såvel som erhvervsfolk med meget rejseaktivitet.

Vi anerkender derfor, at der er et udtalt behov for at skabe tryghed omkring flyvningens forskellige faser og de typiske reaktionsmønstre, som enhver flypassagerer har mærket på sin egen krop i forbindelse med flyvning i kraftig blæst, turbulens eller i forbindelse med tordenvejr, udtaler Luftkaptajn Jens Kristian Frost. Kurset består bl.a. af de nødvendige elementer som adfærdspsykologi, flyveteknisk teori samt flyvetræning, hvor kursisten selv agerer pilot og flyver Boeing 737 simulatoren ind til en sikker landing. Vi ville egentlig helst kalde det for et ”flyveglædekursus”, idet de lægfolk, som har prøvet at flyve Boeing 737 simulatoren, har udtrykt stor begejstring.

Det er vigtigt at få bearbejdet en spirende flyveskræk, idet det ellers kan udvikle sig til et handicap, der kan være stærkt ødelæggende for forretningsfolks rejseplaner eller familiens ferieplaner. Derfor tilbydes et kognitiv terapiforløb i særlig grelle tilfælde.

Center Air Pilot Academy ser det derfor som en vigtig opgave at bruge dette nye værktøj til at fremme flyveglæden for så mange som overhovedet muligt. Læs mere på

 

Læs mere.: www.blivpilot.com

Tilmelding nyheder